IPJ Argeş: Folosiţi mijloacele de comunicare electronice sau trimiterile poștale

IPJ Argeş: Folosiţi mijloacele de comunicare electronice sau trimiterile poștale

Compartimentul de relaţii publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să aducă la cunoştinţă următoarele:

În contextul măsurilor de limitare a răspândirii infecțiilor cauzate de virusul gripal COVID 19, dispuse în urma analizei la nivelul D.S.U. și C.N.S.S.U., recomandăm cetățenilor ca activitatea de relații cu publicul și audiențe să fie realizată, preponderent, prin transmiterea sesizărilor, cererilor și memoriilor prin corespondență, folosind mijloacele de comunicare electronice sau trimiterile poștale.

În acest sens, pot fi utilizate mijloace de comunicare alternative:

  • fax 0248.213399.
  • trimiterile poștale pot fi realizate la adresa Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, din Pitești, str. Victoriei nr.60, județul Argeș.

Pe perioada incidenței prezentei măsuri, comunicarea actelor procedurale se va realiza preponderent prin intermediul poștei electronice, cu acordul prealabil al destinatarului.

Mai multe aspecte referitoare la informații utile, documente și modele de cereri sau demersuri ce pot fi realizate și în format electronic, pot fi accesate gratuit la adresa https://ag.politiaromana.ro/ro/utile/documente-necesare-eliberarii-de-acte.

About The Author

Related posts