IPJ ARGEŞ: SIMFONIA LALELELOR ÎN SIGURANȚĂ!

IPJ ARGEŞ: SIMFONIA LALELELOR ÎN SIGURANȚĂ!

Măsuri suplimentare de ordine vor fi asigurate de polițiști, în perioada 20 – 22 aprilie a.c., pentru a se asigura că Simfonia Lalelelor, ediția XLI, se va desfășura în siguranță. 

În perioada 20 – 22 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești vor fi prezenți în zona centrală, dar și în celelalte zone ale municipiului Pitești, pentru ca Simfonia Lalelelor, ediția XLI să se desfășoare într-un climat de siguranță.

În această perioadă polițiștii de ordine publică se vor asigura că, în locurile de desfășurare ale evenimentelor cultural-artistice, ordinea și liniștea publică este respectată.

Polițiștii rutieri vor acționa pe principalele artere rutiere pentru fluidizarea traficului rutier și prevenirea accidentelor de circulație.

Polițiștii din structurile de investigații criminale vor acționa în special în zonele aglomerate pentru prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului și contra persoanei.

Pentru a nu fi victime ale infracțiunilor în spații aglomerate, polițiștii vă recomandă:

  • evitaţi să vă înghesuiţi şi nu permiteţi să fiţi înghesuit;
  • întotdeauna geanta să fie închisă și să se afle în câmpul dumneavoastră vizual;
  • ţineţi bagajul aşezat în faţa dvs.;
  • nu ţineţi portofelul, actele personale sau telefoanele mobile în buzunarele de la spatele pantalonului, acestea reprezintă o ţintă a hoţilor atât la urcare, coborâre, cât şi în timpul mersului în mijlocul de transport;
  • păstraţi banii şi alte obiecte de valoare în buzunarele interioare ale hainei;
  • căutaţi să vă schimbaţi locul, dacă în aglomeraţie, vă simţiţi înconjurat de persoane dubioase;
  • supravegheați în permanență copiii.

În cazul în care sunteți victime ale unei infracțiuni, încercați să rețineți cât mai multe semnalmente ale autorilor și sesizați în cel mai scurt timp Poliția prin apelul unic de urgență 112.

About The Author

Related posts