ISU Argeș: Au fost înaintați în gradul militar

ISU Argeș: Au fost înaintați în gradul militar

Într-un cadru mai restrâns, dar cu emoții puternice, plutonierii adjutanți șefi Lazăr Ion, Leca Gheorghe, Voicu Marius Dorel și Busuioc Adrian au trecut în rezervă.

Au fost înaintați în gradul militar următor la termen, după cum urmează:- de la gradul de locotenent colonel la gradul de colonel, Bordeianu Gabriel;- de la gradul de maior la gradul de locotenent colonel, Lungu Corina și Popp Sorin;- de la gradul de căpitan la gradul de maior, Floricel Narcis și Silimon Laurențiu;- de la gradul de sublocotenent la gradul de locotenent, Stan Marius;- de la gradul de plutonier adjutant la gradul de plutonier adjutant șef , Tudor Alina.

Noi le urăm ca pe mai departe să aibă spor în activitățile întreprinse și clasicul ,,la mai mare”. Nu în ultimul rând, după repartiția la nivel național a locurilor pentru absolvenții Academiei de Poliție ,,Al. I. Cuza”, Facultatea de Pompieri, ISU Argeș a primit un loc ce a fost ocupat de Săceanu Alexandru, un tânăr sublocotenent care va încadra funcția de adjunct al comandantului la Secția de Pompieri Costești.

Pentru el au fost multe de învățat în școală, pe parcursul a celor patru ani de studii, dar încă mai sunt informații de acumulat și îl asigurăm de tot sprijinul nostru. Așa că… Bine ați venit și o carieră frumoasă cu mari realizări, domnule sublocotenent Săceanu Alexandru!

About The Author

Related posts