Iuliana Ungureanu, purtătorul de cuvânt al primăriei Câmpulung

Iuliana Ungureanu, purtătorul de cuvânt al primăriei Câmpulung

După ce a fost criticat în presa judeţeană, primarul Liviu Ţâroiu a decis să facă ordine în primărie, cu privire la liberul acces la informaţiile de interes public.

A introdus pe ordinea de zi un proiect de hotârâre pe care aleşii locali l-au votat chiar dacă au apărut dezbateri pe seama lui, fiind altul votat pe aceleaşi măsuri, din 2007.

Aleşii locali din Câmpulung au aprobat regulamentul în şedinţa ordinară care a avut loc joi, 31 august.

Primarul Liviu Ţâroiu a emis o notă internă prin care se stabileşte sancţionarea funcţionarului public care oferă informaţii presei şi a instaurat obiceiul luării în evidenţă la ofiţerul de serviciu a fiecărei persoane care urcă la birourile importante ale instituţiei.

În cadrul primăriei municipiului Câmpulung accesul persoanelor fizice şi juridice la informaţiile de interes public se asigură pentru instituţii publice, persoane fizice sau juridice, mass-media şi organizaţii non-guvernamentale, prin intermediul responsabilului cu aplicarea Legii nr. 544 / 2001. Programul cu publicul se asigură  luni, marţi, miercuri şi vineri, între orele 08.00-15.30 şi joi, între orele 08.00 – 18.00.

Iuliana Ungureanu a fost desemnată purtătorul de cuvânt al primăriei. Funcţionarul public, în vârstă de 42 de ani, lucrează în administraţia publică locală din anul 2001. Are experienţă în acet domeniu, deoarece a fost vocea instituţiei pubşice, pe mandatele a mai mulţi primari pe care i-a avut Câmpulungul.

 

About The Author

Related posts