Judecătorul a decis! Mandate de arestare pe numele celor 23 de bărbaţi!

Judecătorul a decis! Mandate de arestare pe numele celor 23 de bărbaţi!

În urmă cu puţin timp, la Judecătoria din Câmpulung s-a decis soarta celor 23 de suspecţi din Câmpulung! Judecătorul de caz, după mai bine de 7 ore de audieri, a dispus arestarea pe o perioadă de 30 de zile pe numele celor 23 de suspecţi. Aceştia vor ajunge în această noapte în arestul IPJ.

În faţa instanţei de judecată au stat pe parcursul acestei zile, rudele şi prietenii celor 23. Toţi sperau într-o decizie favorabilă, însă judecătorul a decis altceva în urma audierilor.

Amintim că suspecţii sunt bănuiţi că în perioada 2008 – 2016, ar fi determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către 80 de femei, în state ale Uniunii Europene. Din activitatea infracţională, aceştia ar fi obţinut peste 3.000.000 de euro. În urma celor 43 de percheziţii efectuate au fost ridicate 26 de masini, o motocicletă, aproximativ 500 de grame de bijuterii din aur, 82.000 de euro, 19.100 de lei, 18 ceasuri şi 114 volane auto, precum si un pistol de calibru 9 mm deţinut ilegal şi 6 cartuşe.

Se pare că anchetatorii vor cere confiscarea totală a averilor suspecţilor, averi care nu pot fi justificate, vorbim aici de bunuri mobile şi de imobile. Zilele următoare urmează să se afle ce proprietăţi are ficare dintre suspecţi.

Acţiunea a fost coordonată de comandantul Poliţiei Câmpulung, comisarul şef Gheorghe Ciolan.

About The Author

Related posts