Kaufland a luat decizia șocantă de a scoate de pe rafturile sale mai multe branduri cunoscute

Kaufland a luat decizia șocantă de a scoate de pe rafturile sale mai multe branduri cunoscute

Kaufland a luat decizia șocantă de a scoate de pe rafturile sale mai multe branduri cunoscute. Grupul german de distribuție a anunțat că a decis să scoată aceste produse de pe rafturile magazinelor pentru a se proteja împotriva majorării de prețuri.

Printre produsele afectate de această decizie se numără mărci precum Knorr, Lipton, Ben & Jerry’s, Langnese, Magnum, Domestos, Dove, Rexona şi Ax. Kaufland a subliniat că această decizie va avea un impact şi asupra magazinelor sale din Cehia, Slovacia, Croaţia, Polonia, România şi Bulgaria.

Gigantul care operează o reţea de 660 de magazine în Germania a precizat că a încercat să ajungă la o soluţie cu Unilever încă din luna mai însă ofertele sale au fost respinse. „Din punctul nostru de vedere, Unilever încearcă să îşi utilizeze poziţia formidabilă de piaţă pentru a-i influenţa pe retaileri şi a-şi optimiza propriile sale randamente. Având în vedere responsabilitatea care îi revine, Kaufland nu a putut accepta solicitările Unilever şi a fost nevoit să reacţioneze”, a informat grupul german de distribuţie.

About The Author

Related posts