20.7 C
Campulung Muscel
marți, 9 august, 2022

Kaufland retrage de la vânzare un produs cu risc

Alte Știri

Lanțul de supermarketuri Kaufland a anunțat că retrage de la vânzare un produs de distrugere a insectelor extrem de căutat în această perioadă. Acesta prezintă risc de electrocutare.

Anunț important făcut vineri, 1 iulie, de retailerul Kaufland. Reprezentanții lanțului de supermarketuri din țară anunță retragerea de la comercializare a unui aparat căutat în sezonul cald.

Kaufland a decis să retragă din comerț un produs care îi poate pune în pericol pe utilizatorii săi. E vorba de un aparat contra insectelor.

Retailerul informează că produsul în cauză se numește My Project Insectocutor Distrugere Insecte GTIN: 4063367290183. Retragerea este valabilă pentru toate loturile.

Cei de la Kaufland mai informează că acest produs prezintă un defect din fabrică, motiv pentru care oamenii riscă să se electrocuteze atunci când îl folosesc.

Dat fiind faptul că riscul nu poate fi eliminat complet, lanțul de magazine a decis ca toate loturile acestui produs să fie retrase. Trebuie precizat faptul că aparatul a început să fie comercializat începând cu luna aprilie a acestui an. Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume?

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume? Este cunoscut faptul că România dispune de...

Alte știri din aceeași categorie