L-au supărat în trafic şi au fost bătuţi măr!

L-au supărat în trafic şi au fost bătuţi măr!
Și-au găsit nașul în trafic! Vorbim despre trei indivizi tupeiști din Argeş care l-au șicanat cu un BMW pe un motociclist. Asta de câteva ori, după care l-au blocat, apoi au coborât la el sa îl bată. Însă au dat peste un polițist care a lucrat la mascați și a fost și în misiuni prin Kosovo. Şi i-a bătut măr!
Trei bărbați de etnie rromă care se aflau într-un autoturism BMW s-au șicanat în trafic cu un motociclist, polițist de la Secția Rurală din Albești. Totul s-a petrecut pe drumul dintre Curtea de Argeş şi Piteşti, iar motociclistul a fost blocat în trafic la intrarea în Piteşti din DN 7. I-au pus mașina în față, iar polițistul a căzut cu motocicleta, moment în care și-a rupt și un deget. Cei trei bărbați au coborât din mașină ca sa îl bată. Aveau arme albe.
Au avut însă ghinion. Polițistul agresat de țigani a făcut parte dintre poliţiştii argeşeni care au lucrat pentru Curtea Penală Internaţională de la Haga. Fost poliţist la mascați, a fost gardă de corp pentru un judecător ce ancheta crimele din Kosovo şi pe care îl însoțea la deplasările în teren, pentru cercetări sau identificare de martori. Fostul agent de la Serviciul de Poliţie pentru Intervenţie Rapidă este practicant de arte marțiale și luptător în competiții de tip K1. A făcut și o pregătire de specialitate în Ungaria, împreună cu trupele americane de elită, SWAT. Asa ca nu a stat la discuţii cu agresorii.
Cand au ajuns mascații de la Jandarmeria Argeş, chemați prin 112, agresorii fuseseră deja calmați.
Politistul a ajuns la spital cu un deget rupt. El spune ca va depune plângere pentru distrugere și lovire, nu se poate problema de ultraj deoarece se afla în timpul liber. Se pare că cei trei bărbați au mai încercat să șicaneze și alți participanți în trafic până la incidentul din Pitesti.

About The Author

Related posts