La 36 de ani a plecat la Îngeri!
La 36 de ani a plecat la Îngeri!

La 36 de ani a plecat la Îngeri!

O femeie de 36 de ani din comuna Valea Mare Pravăţ, sat Bilceşti, a plecat la Îngeri, marţi după amiază. G.T., era căsătorită şi avea doi copii minori. De câteva zile, femeia nu s-a simţit bine, aşa că a ajuns la CPU din cadrul Spitalului Câmpulung.

Medicii au consultat femeia și i-au acordat îngrijirile medicale ce se impuneau și aceasta a fost testată și pentru Covid -19, urmând să se afle rezultatul.

Starea de sănătate a femeii s-a agravat, iar marţi după amiază, aceasta a decedat.

Soţul femeii, B.T., la acest moment este plecat din ţară, în misiune în Afganistan, acesta urmănd să ajungă acasă la sfârşitul săptămânii pentru înhumarea soţiei.

„Este o tragedie ce s-a întâmplat. Nu se aştepta nimeni ca fata asta aşa tânără să se ducă. Am înţeles că i-a cedat inima sărăcuţa. Ce virus nenorocit, a omorât atâţia oameni, Acum că a murit fata asta, suntem toţi speriaţi, ne e că poate am luat şi noi virusul ăsta. Probabil că şi pe copii trebuie să îi testeze. O fi mers pe la vecini, nu ştiu ce să facem. Vecinii cred că se vor izola şi ei, ce să facem, măcar să nu se mai întâmple alte tragedii. Dumnezeu să o odihnească în pace”, spune o vecină a familiei, V.D.

“Eu stau în Valea Mare, nu în Bilceşti, dar ştiu familia. Fata era căsătorită aici în sat. Avea casă în curte cu socrii. Aveau casa lor, este o familie cunoscută aici la noi. Asta e nenorocire mare, să se ducă fata asta. De vreun an ştiu că îi murise şi ei cineva din familie, un părinte, dar nu ştiu care. Acum, ce s-a întâmplat e mare nenorocire, sper să poată trece copilaşii peste tragedia asta, să nu îi afecteze rău, ei sunt micuţi, unul pe clasă întâi, altul pe clasa a cincea, la noi în comună. Tragedie mare…”, spune o altă localnică, E. B.

Trupul neînsufleţit al femeii, va fi înhumat, cel mai probabil, după sosirea soţului în ţară, iar unitatea militară la care este angajat bărbatul, va fi alături de familia îndoliată.

About The Author

Related posts