La 84 de ani a ars de vie! A mai avut o cumpănă acum câțiva ani!

La 84 de ani a ars de vie! A mai avut o cumpănă acum câțiva ani!

De o moarte cumplită a avut parte o bătrână de 84 de ani din comuna argeșeană Vlădești. Floarea V. locuia singură într-o căsuță de 25 de metri pătrați. Femeia își ducea bătrânețea cu greu din cauza lipsurilor. În urmă cu câțiva ani, Floarea a rămas fără casă după ce imobilul în care locuia, o căsuță bătrânească din lemn a ars ca o torță. Atunci femeia a fost salvată de la moarte de localnici. Pentru că a rămas fără casă, femeii autoritățile locale i-au ridicat un imobil pe o suprafață de 25 metri pătrați, în care a murit carbonizată.
Marți dimineața însă, Floarea a murit răpusă de foc. În jurul orei 4 dimineața, localnicii au dat alarma că arde căsuța Floarei, iar imediat s-au adunat cu găleți să stingă ce se mai poate. Flăcările înghițiseră toată construcția, iar pompierii nu au mai putut decat să izoleze incendiul și să împiedice propagarea lui la casele din jur. După mai bine de o oră de luptă cu focul, atunci când au intrat în ceea ce a mai rămas din căsuță, pompierii au descoperit trupul sau ce mai rămăsese din trupul bătrânei, carbonizat.
La fața locului au sosit și polițiștii de la judiciar care au demarat cercetările în vederea stabilirii modului în care a pornit incendiul.
Din primele discuții cu vecinii, se pare că bătrâna strângea fel de fel de materiale combustibile pentru a-și face focul pe timpul iernii.

About The Author

Related posts