La Câmpulung, Cultura la Centenar se face cu ciorapul pe p…

La Câmpulung, Cultura la Centenar se face cu ciorapul pe p…

La Câmpulung, Cultura la Centenar se face cu ciorapul flaușat pe p… în culorile tricolorului! ” Puna taxe maxime pe cultură și-o să dăm la b..i cu ciorapul flaușat pe p..ă”, cântau în urmă cu câțiva ani Paraziții.

Am putea spune că celebra trupă a avut o premoniție, asta pentru că la Câmpulung se face cultură cu ciorapul flaușat pe p..ă. Da, nu este o glumă, este realitatea culturii expuse în Câmpulung, în holul Primăriei muscelene.
Olteanul Radu Marini, pe numele său adevărat Marin Rățulescu a făcut o expoziție de evocare fotoistorică, fotopamflețari,  sub denumire „De Centenar, trageți clopotele!”.
Expoziția, atractivă din punct de vedere fotografic, se poate spune că ridică la nivel de artă pură dreptul penis și măreața sa consoartă…
Dacă aceastea ar fi fost expuse într-o altă perioadă sau zi, nu ar fi fost nicio problemă, însă acum, de Centenar, și în prag de Ziua Națională a României, parcă nu prin nuditate ar trebui să sărbătorim, căci, acum 100 de ani, baba Ioana, generic vorbind nu îi croșeta bărbatului protecție pentru penis și nici prostituatele cu tanga nu se plimbau despuiate pe străzi… așa că nu ne rămâne decât să îl felicităm pe directorul Casei de Cultură Tudor Mușatescu, Liviu Cioacă, preot de meserie, pentru penisurile, sânii, burțile revărsate, păsăricile și nuditatea pe care cu patos ne-a oferit-o de Centenar!

About The Author

Related posts