La Lereşti şi Mioarele au intervenit utilajele de deszăpezire!

La Lereşti şi Mioarele au intervenit utilajele de deszăpezire!

În urma condițiilor meteo din ultimele 24 de ore, respectiv a ninsorilor și a intensificărilor de vânt, Regia Județeană de Drumuri Argeș a intervenit în nordul județului, la Tigveni, Sălătrucu, Urluiești, Șuici, Mioarele, Lerești. Au fost întâmpinate dificulțăți în zona Valea Cheii și Ciocanu, unde a viscolit toată noaptea, stratul de zăpadă având aproximativ 20 cm, însă în zonă intervine permanent un echipaj al Regiei de Drumuri.

De asemenea, s-au montat panouri parazăpezi pe drumurile județene 703B, la Mârghia, 730 Ciocanu și 679, la Bârla.

În restul județului nu s-au semnalat probleme deosebite, utilajele Regiei Județene de Drumuri Argeș fiind pregătite să intervină cu lame pentru îndepărtarea stratului de zăpadă și cu material antiderapant, acolo unde situația o necesită.

Codul portocaliu pentru ninsori abundente, strat consistent de zăpadă, intensificări ale vântului intră în vigoare în perioada 27 noiembrie, ora 20 – 28 noiembrie, ora 16 în zona de munte a județelor Brașov, Covasna, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmbovița și Argeș.

Pe DN73, în zona Mateiaș – Dâmbovicioara se circulă în condiţii de iarnă. Mașinile de mare tonaj au traficul restricţionat. Sunt porţiuni în care vântul bate cu putere spulberând zăpada. Se acţionează cu utilaje de deszăpezire pentru ca traficul rutier să nu se blocheze, în zonă. Poliţiştii de la rutieră avertizează toţi conducătorii auto să nu plece la drum fără maşinile echipate corespunzător.

 

About The Author

Related posts