LA MULȚI ANI! 1 Octombrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

LA MULȚI ANI! 1 Octombrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Nativul, dotat în primul rând cu multă sensibilitate, aceasta implicând şi o anumită stare de slăbiciune a firii, la care se adaugă şi o doză consistentă de nerealism, va depinde întotdeauna de alţii, fie că este vorba de cele mai prozaice şi materiale dintre lucruri, fie prin nevoia imperioasă de confirmare a poziţiei sale sociale sau de stabilirea dimensiunii carierei sale, la orice nivel s-ar afla.

Nu sunteţi numai un prim-născut, vă şi simţiţi numărul unu! Aerul dumneavoastră calm şi imperturbabil ascunde clocotul unei multitudini de emoţii, generatoare de stări pozitive şi negative. Pe baza învăţămintelor din trecut, reuşiţi să vă conduceţi curajos barca, fară teama de a vă arunca în acţiune, chiar dacă, de cele mai multe ori, acest aspect nu este evident. Sentimental şi parolist, sunteţi un prieten fidel, pe care se poate conta în momentele fericite şi în cele de restrişte. Înţelegeţi natura umană şi vă ascultaţi, susţineţi şi ajutaţi apropiaţii, cu o uşurinţă naturală. Pentru dumneavoastră este foarte important să separaţi grâul de neghină în toate relaţiile pe care le aveţi, pentru că ele sunt barometrul energiei de care dispuneţi şi vă influenţează viaţa în multe domenii.

Dragoste: Dragoste Oferiţi partenerului tot ce este mai bun în dumneavoastră şi aşteptaţi acelaşi lucru în schimb.
Bani/muncă: Bani/muncă Aveţi nevoie doar de puţină voinţă pentru a transforma numeroasele dumneavoastră talente în bogăţie.#CONITAHOROSCOPISTA

About The Author

Related posts