LA MULȚI ANI! 17 Septembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

LA MULȚI ANI! 17 Septembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Simpatic şi amabil, sunteţi întotdeauna gata să intraţi în acţiune, să vă asociaţi distracţiilor sau să vă aruncaţi în luptă; cu toate că nu vă lăsaţi uşor cucerit, sunteţi sociabil şi puneţi în tot ce faceţi o pasiune debordantă. Starea de spirit şi disponibilitatea dumneavoastră depind în mare măsură de modul în care sunteţi abordat sau solicitat; persoanele politicoase şi respectuoase găsesc întotdeauna în dumneavoastră un aliat, dar cei lipsiţi de tact sau de maniere vă găsesc uşa închisă. Înzestrat cu un farmec natural, cu multă charismă, cu o reală empatie şi cu uşurinţa de a găsi răspunsuri şi soluţii, este foarte greu să nu fiţi apreciat şi iubit. Suflet mare şi om de cuvânt, ca prieten, frate, soţ şi tată sunteţi loial, corect, generos şi iubitor.

Dragoste: Foarte puţin exigent, îi lăsaţi partenerului dumneavoastră libertatea de a-şi trăi visele şi de a da curs elanurilor sale.
Bani/muncă: Responsabil şi motivat de competiţie, sunteţi convins că rezultatele cele mai bune urmează să apară.#CONITAHOROSCOPISTA

About The Author

Related posts