LA MULŢI ANI! 22 Octombrie – Personalitatea zilei tale de naştere!

LA MULŢI ANI! 22 Octombrie – Personalitatea zilei tale de naştere!

Deşi adesea mimează contrariul, dotat cu o voinţă „mai slabă ca pulsul mortului”, nativul are tendinţa de a rămâne lipsit de reacţie (şi de apărare) la loviturile vieţii, situaţie care îl marchează atât de profund încât îi poate afecta performanţele profesionale, ce ar putea fi de excepţie, salvarea putând veni doar cu condiţia ca acesta să aibă un protector (partener de viaţă, prieten) puternic.

CONITAHOROSCOPISTA – Personalitatea Zilei de naştere.

Dotat cu un puternic magnetism şi cu o frumuseţe discretă, dar foarte prezentă, reuşiţi întotdeauna să-i atrageţi pe oameni alături de dumneavoastră în apărarea unei cauze, sau doar pentru plăcerea unei reuniuni amicale. Influenţabil şi vulnerabil într-o oarecare măsură, vă place să porniţi la descoperirea frumuseţilor lumii, a secretelor şi misterelor sale, fară să vă schimbaţi ritmul, fară constrângeri sau presiuni, după bunul dumneavoastră plac, chiar dacă aceasta suscită dubii sau gelozii printre cei din jur. Mergeţi acolo unde puteţi fi util sau unde este nevoie de dumneavoastră, acolo unde faptele bune sunt recompensate la justa lor valoare, pe scurt, acolo unde aveţi şansa de a reuşi şi de a găsi stabilitatea şi siguranţa la care aspiraţi în fundul sufletului.

Dragoste: Partenerul dumneavoastră trebuie să vă înţeleagă şi să vă accepte natura profundă şi nevoia de libertate.
Bani/muncă: Vă place să lucraţi în grup; contribuţia dumneavoastră, constând în originalitate şi candoare, împrospătează atmosfera.#CONITAHOROSCOPISTA

About The Author

Related posts