LA MULȚI ANI! 26 Septembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

LA MULȚI ANI! 26 Septembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Idealuri secrete înalte, mai niciodată atinse la ora bilanţului, nativul având predestinarea unei vieţi nesigure şi şansele cele mai mici cu putinţă în atingerea ţintelor minore, dată fiindu-i firea apatică, chiar dacă pare doar molcom şi blând, dar poate reuşi să ajungă în carieră, pentru perioade relativ scurte de timp, la momente de vârf, cu adevărat demne de invidiat.

Dăruit cu o mare frumuseţe şi foarte seducător, sunteţi deseori abordat ca să vi se adreseze complimente pentru atributele dumneavoastră fizice; dacă vă simţiţi flatat şi încurajat uneori să faceţi pe vedeta, nu acesta este aspectul care vă ghidează acţiunile sau vă determină scopurile. Spiritul practic şi raţional ce vă caracterizează vă ajută să rămâneţi cu picioarele pe pământ şi vă reorientează întotdeauna către valorile dumneavoastră fundamentale. Aveţi o idee precisă despre ceea ce vă propuneţi să obţineţi, despre modul de a acţiona şi despre locul unde doriţi să mergeţi; nu ezitaţi niciodată să faceţi apel la talentele fizice, creative sau intelectuale pentru a vă atinge scopul. Sunteţi atras de oamenii înconjuraţi de o aură tulburătoare de mister, ce vă permite să vă lăsaţi imaginaţia să vagabondeze şi răspunde atracţiei dumneavoastră faţă de istorii complicate.

Dragoste: Mai presus de dragostea fizică, aveţi nevoie înainte de toate de înţelegerea intelectuală.
Bani/muncă: Faptul că uzaţi de tact şi de diplomaţie vă câştigă atât aprecierea colegilor, cât şi pe cea a concurenţilor.#CONITAHOROSCOPISTA

About The Author

Related posts