LA MULȚI ANI! 27 Octombrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

LA MULȚI ANI! 27 Octombrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Predestinat astral să fie pe placul mulţimilor, dar mai ales înzestrat cu o îndrăzneală şi un curaj frizând uneori nebunia, prin lipsa oricărei măsuri în acţiune şi acceptarea oricărui risc potenţial, nativul nu va fi ocolit de marile succese, dar acestea vor fi conjuncturale, fie preponderent superficiale, „la modă şi pierind odată cu moda”, fie dintre cele ce vor avea în egală măsură partizani şi contestatari pătimaşi.

CONITAHOROSCOPISTA – Personalitatea Zilei de naștere.

Dat fiind că sunteţi modest şi umil, sărăcia lucie nu vă sperie, pentru că nu acordaţi decât o importanţă relativă bunurilor materiale şi luxului. Cinstit în esenţă, îi detestaţi deschis pe mincinoşi şi pe ipocriţi; când îi întâlniţi, îi condamnaţi fară apei, convins că cine a minţit o dată va mai minţi. înclinat spre filozofie, aveţi obişnuinţa de a pune totul sub semnul întrebării, chiar şi lucrurile sau valorile cele mai solid stabilite, fie şi numai pentru a le testa soliditatea. Acceptaţi cu mare greutate să vă recunoaşteţi erorile; spre a reuşi, trebuie să vă izolaţi pentru a reflecta şi a vă pansa rănile din amorul propriu, înainte de a avea curajul să mărturisiţi public. Detestaţi să fiţi deranjat pentru frivolităţi.

Dragoste: Inarmat cu valori riguroase, sunteţi convins că o relaţie nu poate supravieţui decât într-o atmosferă de onestitate.
Bani/muncă: Preferaţi să realizaţi singur ceea ce întreprindeţi şi să puteţi beneficia de întregul profit.#CONITAHOROSCOPISTA

About The Author

Related posts