LA MULȚI ANI! 7 Februarie – Personalitatea zilei tale de naștere!

LA MULȚI ANI! 7 Februarie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Trăiţi clipa prezentă, vă concentraţi asupra problemelor de viaţă pe termen scurt, fară să vă preocupaţi prea mult de ceea ce ar putea surveni în viitor. Aceasta nu înseamnă că sunteţi o persoană nepăsătoare, nici pe departe, dar ştiţi să profitaţi de micile plăceri cotidiene pe care vi le oferă viaţa, ceea ce e foarte bine! Cu certitudine, sunteţi foarte ataşat familiei, grupului din care faceţi parte. Cei apropiaţi ocupă un loc important în viaţa dumneavoastră şi multe din acţiunile pe care le faceţi sunt determinate de acest aspect al personalităţi dumneavoastră. Sunteţi un prieten de nădejde, gata oricând să-i ajute sau să-i asculte pe ceilalţi, păstrând discreţia asupra secretelor încredinţate. Sunteţi impresionat de tot ce se întâmplă în lume – războaie, foamete, catastrofe naturale, ceea ce vă poate descumpăni uneori, pentru că sunteţi conştient de neputinţa dumneavoastră.

Dragoste: Idealurile dumneavoastră pe planul sentimental şi pe cel sexual sunt greu realizabile. Şi dacă v-aţi mulţumi cu mai puţin?

Bani/muncă: Trebuie să ajungeţi la un echilibru între posibilităţile reale de care dispuneţi şi idealurile dumneavoastră cam utopice. #CONITA HOROSCOPISTA

About The Author

Related posts