Breaking News
LA MULȚI ANI, Adrian Săvoiu! 31 Octombrie – Personalitatea zilei tale de naștere!
LA MULȚI ANI, Adrian Săvoiu! 31 Octombrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

LA MULȚI ANI, Adrian Săvoiu! 31 Octombrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Astăzi, 31 octombrie este ziua de naștere a cunoscutului om de cultură atât pe plan național cât și pe meleagurile muscelene că de aici își trage originile, dintr-o familie de vechi moșneni musceleni. Cu această ocazie redactorii Ziarului din Muscel îi urează să aibă parte de împliniri pe toate planurile, sănătate și putere de muncă pentru a duce numele Câmpulungului și implicit al Muscelului prin toate locurile pe unde se implică din punct de vedere cultural și publicistic. Drept cadou, i-au realizat o scurtă prezentare a personalității zilei sale de naștere, valabilă pentru toți cei care s-au născut în această zi, la fel cum au făcut-o pentru toți colaboratorii acestei publicații.

Abil şi perspicace, îi devoalaţi cu uşurinţă pe impostori; direct, drept şi cinstit, aveţi oroare de mistificatori. Nonconformist, nu alegeţi întotdeauna drumul cel mai uşor pentru a vă atinge obiectivele, preferând în general un drum mai desfundat, dar cu mult mai stimulant. Ideile preconcepute şi uşurinţa vă oripilează; preferaţi noutatea şi originalitatea. Enigmele şi misterele vă pasionează: ele vă stârnesc curiozitatea şi vă stimulează neuronii. Faceţi eforturi pentru a vă controla tendinţa spre dominare.

Dragoste: Modul dumneavoastră de a vă pune la încercare relaţia este un mic joc foarte periculos.
Bani/muncă: Dacă daţi dovadă de răbdare şi de perseverenţă, dorinţa dumneavoastră de a vă îmbogăţi va fi satisfăcută.#CONITAHOROSCOPISTA

About The Author

Related posts