LA MULȚI ANI, Antonela Enache! 5 Octombrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

LA MULȚI ANI, Antonela Enache! 5 Octombrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Astăzi, 5 octombrie este ziua de naștere a contabilei de la Școala Gimnazială ,,Theodor Aman”, Antonela Enache. pe această cale redactorii Ziarului din Muscel îîi urează un călduros ,,La Mulți Ani” încununat de realizări profesionale și multă sănătate. Iar drept cadou i-au realizat o scurtă prezentare a personalității sale de naștere.

Ambiţios şi destul de calculat, ştiţi să vă folosiţi atuurile şi talentele pentru a obţine ceea ce doriţi. Din păcate, această atitudine nu este lipsită de consecinţe nefaste pentru anturajul dumneavoastră; ceea ce nu vă îndeamnă la moderaţie, căci sunteţi convins că trebuie să reuşiţi să vă atingeţi scopurile cu orice preţ. Inteligent şi înzestrat cu un potenţial imens, răspunsul la provocări vă procură cea mai mare motivaţie în viaţă. Vreţi să dovediţi întregii lumi şi, poate, chiar dumneavoastră înşivă, de ce sunteţi capabil. Serviabil şi bazându-vă pe experienţele şi pe cunoştinţele pe care Ie aveţi, rămâneţi disponibil pentru cei apropiaţi, pentru a le da o mână de ajutor, pentru a-i sfătui sau pentru a investi bani într-o afacere.

Dragoste: Mare iubitor al libertăţii, vă este greu să vă angajaţi sentimental într-o relaţie de lungă durată.
Bani/muncă: Sunteţi disciplinat şi precaut; în felul acesta anumite chilipiruri vă scapă pentru că reflectaţi prea mult timp.#CONITAHOROSCOPISTA

About The Author

Related posts