LA MULȚI ANI, Constantin Pașol! 10 Octombrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

LA MULȚI ANI, Constantin Pașol! 10 Octombrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Astăzi, 10 octombrie este ziua de naștere a colegului nostru de breaslă, Constantin Pașol corespondentul Antena Satelor. Pe această cale redactorii Ziarului din Muscel îi urează tot bine din lume, alături de multe împliniri prinse în buchetul vieții, iar drept cadou i-au făcut o scurtă prezentare a personalității sale de naștere, valabilă pentru toți sărbătoriții acestei zile. 

Idei foarte bine conduse şi, mai ales, excelent slujite genetic, alături de o tenace perseverenţă, propun astral pe cel născut în această zi fie împlinirii vocaţiei de călător, de obişnuit al misiunilor şi explorărilor, fie aceleia de creator de prim rang, oricum şansele sale de succes se dublează dacă va fi să aleagă exprimarea prin artă şi nu prin ştiinţă şi, deşi pare paradoxal, egocentrismul, filantropiei.

CONITA HOROSCOPISTA – Personalitatea Zilei de naștere.

Sunteţi dăruit cu o mare frumuseţe fizică, cu un rafinament înnăscut şi cu o aură de armonie şi de echilibru; succesul vă este asigurat în toate domeniile vieţii. Aceasta nu înseamnă că totul vă cade din cer, ci că fructele frumoase pe care le recoltaţi necesită eforturi şi contribuţii minime. Sensibil şi înzestrat cu un suflet de artist, ştiţi să apreciaţi formele şi armoniile. Vă place să colindaţi prăvăliile cu antichităţi, magazinele de lux şi doriţi să posedaţi lucruri frumoase. Vă înconjuraţi de oameni cultivaţi şi de multe ori foarte prosperi, cu intenţia de a pătrunde în lumea lor de bogăţie şi plăceri. Cu multiplele talente pe care le aveţi, cu graţia şi cu numeroasele dumneavoastră atuuri, este indubitabil că veţi reuşi să vă strecuraţi şi să fiţi acceptat în această lume.

 

Dragoste: Incercaţi ici şi colo, analizând opţiunile posibile şi căutând cel mai bun loc unde să vă opriţi.
Bani/muncă: Cu toate că din punct de vedere financiar sunteţi generos, nu sunteţi cu adevărat dotat pentru finanţe.#CONITAHOROSCOPISTA

About The Author

Related posts