LA MULȚI ANI, Florina Oprea! 9 Octombrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

LA MULȚI ANI, Florina Oprea! 9 Octombrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Astăzi, 9 octombrie este ziua de naștere a Florinei Oprea, cea care se ocupă de relația cu jurnaliștii la primăria Mioveni. Cu această ocazie redactorii Ziarului din Muscel îi urează un Drum Drept, Plin de Lumină trasat cu multă Sănătate, Fericire și Reușite Profesionale. Iar drept cadou i-au realizat Florinei Oprea o scurtă prezentare a personalității sale de naștere, valabilă și pentru cei care s-au născut în această zi de 9 octombrie. 

CONITA HOROSCOPISTA – Personalitatea zilei tale de naștere

Aveţi o imaginaţie vie şi idei originale care, îngemănate cu sufletul dumneavoastră de copil, vă conferă o aură de unicitate, de excentricitate tulburătoare. Nu aveţi cu adevărat înclinaţii pentru munca laborioasă; întrucât creativitatea dumneavoastră vă determină să nu vă înţelegeţi cu toată lumea, trebuie să selecţionaţi atent persoanele cu care sunteţi în relaţii apropiate sau depărtate. Capabil de multă amabilitate, sunteţi în fond foarte apreciat de oamenii cu care faceţi front comun într-un proiect sau în apărarea unei cauze. Vă feriţi de controverse, de furtuni şi de dezbateri animate, preferând să gravitaţi într-o ambianţă calmă şi armonioasă. Dat fiind că energia vi se epuizează repede, trebuie să vă organizaţi bine orarul şi activitatea.

Dragoste: Realist, ştiţi ce căutaţi şi nu lăsaţi fantasmele să eclipseze realitatea.
Bani/muncă: Preferaţi să acţionaţi în planul secund; vă cunoaşteţi limitele şi le respectaţi întotdeauna.#CONITAHOROSCOPISTA

About The Author

Related posts