LA MULȚI ANI, Gabriel Moiceanu! 27 Septembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!
LA MULȚI ANI, Gabriel Moiceanu! 27 Septembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

LA MULȚI ANI, Gabriel Moiceanu! 27 Septembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Astăzi, 27 septembrie este ziua de naștere a lui Gabriel Moiceanu, directorul A.D.I Servsal Argeș. Cu această ocazie redactorii Ziarului din Muscel îi doresc tot bine din lume și drept cadou i-au făcut o scurtă prezentare a personalității zilei sale de naștere!

Cariera, oricât de reuşită, îi va fi mai întotdeauna complet paralelă vocaţiei sale, adesea de geniu, pe care nu şi-o va putea recunoaşte, indiferent de cele ce va făptui cel puţin alte două fiind opţiunile ce îi pot aduce o şi mai mare celebritate.

In afara legendarului dumneavoastră simţ al dreptăţii, viaţa v-a dăruit multe talente şi aptitudini. Dotat cu graţie şi cu un magnetism natural, cu un gust sigur şi cu o mare amabilitate, nu vă lipsesc prietenii care vă apreciază prezenţa, judecata şi întreaga dragoste, pe care o dăruiţi cu multă generozitate. Instinctul nu vă înşală niciodată şi vă dictează când e momentul potrivit pentru o investigaţie sau când e mai bine să vă retrageţi în vârful picioarelor. întotdeauna dispus să ascultaţi, să ajutaţi şi să vă oferiţi sprijinul sau sfaturile, lăsaţi deseori la o parte propriile emoţii pentru a vă îngriji de cele ale apropiaţilor. Calm şi chibzuit, vă afectează presiunea şi stresul. Ştiţi să descoperiţi frumuseţea în fiecare lucru: lumea artelor vă este deschisă.

Dragoste: Tandru şi afectuos, vă abandonaţi total în relaţia de cuplu.
Bani/muncă: Devotat, inventiv şi entuziast, sunteţi un angajat şi un coleg foarte stimat.#CONITAHOROSCOPISTA

About The Author

Related posts