LA MULȚI ANI, Ion Mânzînă! 15 octombrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Astăzi, 15 octombrie este ziua de naștere a vicepreședintelui Consiliului Județean Argeș, Ion Mânzînă. Pe această cale redactorii Ziarului din Muscel îi urează să aibă parte de reușite profesionale și de multă sănătate, iar drept cadou i-au realizat o scurtă prezentare a personalității sale de naștere, valabilă și pentru cei care s-au născut în această zi.

Caracterizat de o excesivă încredere în sine, neîndoindu-se vreodată că hotărârea luată spontan este cea mai bună posibil, nativul plăteşte tribut cutezanţei şi temerităţii sale, succesele obţinute uşor cu greu rezistând peste timp, oricât de trainice ar părea la un moment dat, ele, pentru că nu ştie când să se oprească, disipându-se adesea din cauza întreprinderilor sale prea hazardate.

CONITAHOROSCOPISTA – Personalitatea Zilei de naștere.

Categoric, succesul vă este inseparabil! Cu marea dumneavoastră deschidere spirituală, cu magnetismul, cu abordarea prietenoasă şi cu această hotărâre de nestrămutat pe care o degajaţi, sunteţi un cetăţean al lumii. Conştient de cele ce nu sunt în ordine, nu aşteptaţi cu braţele încrucişate în speranţa că totul se va aranja de la sine, ci luaţi lucrurile în mână, corectaţi, reconstruiţi, forţaţi uneori nota pentru a restabili ordinea. Perfecţionist, visaţi o lume perfectă, în care fiecare lucru să fie la locul său, în care fiecare persoană să-şi joace corect rolul, în care totul este numai frumuseţe, amabilitate şi empatie. În drumul dumneavoastră învăţaţi mult şi vă puneţi întotdeauna experienţa în slujba celorlalţi, pentru a le îmbunătăţi situaţia. Pentru dumneavoastră, singurul scop posibil este să ocupaţi poziţia cea mai înaltă.

Dragoste: Nevoia dumneavoastră de stabilitate exclude relaţiile sentimentale trecătoare.
Bani/muncă: Ambiţios, charismatic şi avizat, sunteţi câştigător pe toată linia.#CONITAHOROSCOPISTA

About The Author

Related posts