LA MULȚI ANI, Luminița Bălășoiu! 1 Noiembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

LA MULȚI ANI, Luminița Bălășoiu! 1 Noiembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Astăzi, 1 noiembrie este ziua de naștere a colegei noastre de presă, Luminița Bălășoiu. Cu această ocazie, redactorii Ziarului din Muscel îi urează să aibă parte în viață de un Drum Drept plin de Lumină, presărat numai de fericire și reușite profesionale. Drept cadou i-am realizat o scurtă prezentare a personalității Luminiței la naștere, valabilă și pentru cei care s-au născut în această zi.

Afaceri de mare succes, posibil chiar de mare notorietate, cel mai probabil în noi domenii de activitate, întotdeauna excelent conduse, dar ele pot fi uneori total compromise, din lipsă de tact, nativul caracterizându-se, în sens negativ, printr-un exces de sinceritate, doar pentru a-şi etala performanţele, aceeaşi ameninţare planând şi asupra relaţiilor sale sentimentale.

CONITAHOROSCOPISTA – Personalitatea Zilei de naștere.

Independent şi polivalent, aveţi nevoie să vă simţiţi stimulat pentru a fi eficient. Puţină competiţie dă un impuls capacităţilor dumneavoastră şi vă incită să obţineţi performanţe maxime; preferaţi însă să lucraţi singur, pentru că nu vă place să depindeţi de cineva. Autodidact, aveţi numeroase direcţii de interes şi o oarecare predispoziţie pentru creativitatea artistică. Dar, orice aţi face, simţiţi nevoia de a fi văzut şi recunoscut; totodată, nevoia de a crea, de a fi activ şi de a întreprinde. Simţul înnăscut al organizării şi aptitudinile dumneavoastră de şef vă avantajează pentru poziţiile de conducere. Perspicace, posedaţi calitatea de a vedea şi de a percepe dincolo de aparenţe. Înzestrat cu o deosebită tărie de caracter şi cu multe talente, aveţi încredere în propria persoană.

Dragoste: Aveţi nevoie de un partener independent, autonom, loial şi devotat.
Bani/muncă: Vă asumaţi bine responsabilităţile şi acumulaţi bani încet, dar sigur.#CONITAHOROSCOPISTA

About The Author

Related posts