LA MULȚI ANI, Nicolae Barbu! 29 Octombrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

LA MULȚI ANI, Nicolae Barbu! 29 Octombrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Astăzi, 29 octombrie este ziua de naștere a primarului de la Valea Iașului, Nicolae Barbu. Cu această ocazie redactorii Ziarului din Muscel îi urează un călduros – La mulți ani – multe împliniri și reușite profesionale, sănătate și putere de muncă. Drept cadou i-au realizat o scurtă prezentare a personalității sale de naștere, valabilă și pentru cei care au venit pe lume în această zi. 

Spirit întreprinzător; dacă alegeți o carieră legată de artă sau de „manipulare prin vorbe”, vă sunt hărăzite astral reuşite strălucite şi substanţiale.

CONITAHOROSCOPISTA – Personalitatea Zilei de naștere.

Observator retras, dar foarte atent întotdeauna la tot ce se întâmplă şi se spune în jur, nu vă amestecaţi într-o discuţie decât atunci când consideraţi că afirmaţiile dumneavoastră sunt solide şi la obiect. Dotat cu un bun spirit de sinteză, posedaţi abilitatea de a vă destabiliza conlocutorii printr-un simplu comentariu. Uşor susceptibil, nu vă încredeţi niciodată în aparenţe. Voluntar şi autonom, aveţi multă încredere în propria competenţă şi contaţi întotdeauna numai pe dumneavoastră înşivă. Oarecum manipulator, ştiţi să-i faceţi pe oameni să vă încredinţeze secrete şi confidenţe. În orice împrejurare, găsiţi mijlocul de a întoarce situaţiile în avantajul dumneavoastră.

Dragoste: Pentru dumneavoastră, cinstea şi adevărul sunt mai valoroase decât pasiunea şi aşteptările înşelătoare.
Bani/muncă: Siguranţa financiară este importantă pentru dumneavoastră şi vă petreceţi viaţa lucrând pentru a o obţine.#CONITAHOROSCOPISTA

About The Author

Related posts