LA MULŢI ANI! Primarul Ion Georgescu şi-a sărbătorit ziua de naştere, prin muncă!

LA MULŢI ANI! Primarul Ion Georgescu şi-a sărbătorit ziua de naştere, prin muncă!

LA MULŢI ANI! Primarul Ion Georgescu, de la Mioveni şi-a sărbătorit ziua de naştere, prin muncă! Nu este pentru prima dată când face acest lucru, pentru că a intrat în al 12 lea an de când este primar şi mai are la activ o experienţă de 6 ani ca şi viceprimar.

Astăzi, 20 aprilie a fost o zi extrem de specială pentru primarul de la Mioveni, Ion Georgescu, ca de altfel toate zile sale de naştere, fiind un nativ al zodiei Berbec. Planeta guvernatoare Marte, cunoscută ca cea mai puternică şi războinică l-a ajutat pe edil să ducă la îndeplinire aproape toate dorinţele sale, de când este în administraţia locală.

A transformat o comună într-un oraş locuit de tineri, a adus investiţii de talie europeană în urbea la cârma căreia se află de peste un deceniu şi va lăsa în urmă un spital nou şi modern, dar şi o catedrală de care multe generaţii de acum înainte îşi vor aduce aminte.

Cu toate astea, primarul Ion Georgescu nu s-a oprit din muncă, nici măcar astăzi, echilibrându-se în fiecare zi, în acest mod, asta pentru că este un om puternic, fiind unul dintre cei mai cunoscuţi conducători ai Argeşului. Pe baza acestui subiect se pot scrie chiar multe cărţi, dar nu este cazul acum.

Revenind la ziua de naştere a primarului Ion Georgescu, acesta a fost aşteptat la primele ore ale dimineţii de colegii săi din primărie, cu un tort de la laboratoarele Un Băiat şi O Fată şi şampanie.

,,Sunt de-a dreptul copleșit de atenția pe care mi-ați acordat-o în această zi specială pentru mine. Chiar dacă am pierdut șirul sutelor de felicitări și mesaje pe care le-am primit încă de la primele ore are zilei, motiv pentru care nu am putut să vă răspund fiecăruia în parte, vă mulțumesc și vreau să știți că vă întorc înzecit fiecare cuvânt frumos și gând de bine pe care mi l-ați transmis. 
Mă bucur să vă cunosc și să știu că am atât de mulți prieteni!”, a scris primarul Ion Georgescu pe pagina sa de socializare.

De la primărie a plecat la Simfonia Lalelelor unde s-a aflat în comitetul de primire al premierului Viorica Dăncilă, al ministrilor şi eurodeputaţilor prezenţi în număr mare la deschiderea oficială a acestui eveniment. După care şi-a încheiat ziua de muncă tot la birou…

Pe această cale redactorii Ziarului din Muscel transmit primarului Ion Georgescu toate gândurile bune! Să dea Dumnezeu, domnule primar ca toate zilele din viaţa dumneavoastră să fie la fel ca cea de astăzi, să vă bucuraţi de tot respectul şi aprecierea celor din jur!

 

 

About The Author

Related posts