LA MULȚI ANI, Romeo Popescu! 25 August – Personalitatea zilei tale de naștere!

LA MULȚI ANI, Romeo Popescu! 25 August – Personalitatea zilei tale de naștere!

Astăzi 25 august este ziua de naștere a cunoscutului numerolog argeșean Romeo Popescu. Cu această ocazie redactorii Ziarului din Muscel îi urează o viață plină cu Lumină și Iubire, iar mai jos i-au făcut o scurtă prezentare a personalității sale de naștere care corespunde și pentru toți cei care sunt născuți într-o zi de 25 august. 

Temperament deosebit de calm şi fire înţeleaptă, se mulţumeşte cu puţin şi cere şi mai puţin, fiind ferit toată viaţa de necazuri majore, oricum căpătând mai mereu cu mult mai mult decât îşi dorise, nativul nu va refuza niciodată să dea o mână de ajutor, să se implice în orice acţiune, cu singura condiţie să fie vorba de lucruri în care se cere neapărat un temperament calm şi o fire înţeleaptă.

Independent şi destul de individualist, vă displace să primiţi ordine şi nu acceptaţi amestecul altor persoane în treburile dumneavoastră. Cu toate că manifestaţi deschidere faţă de noile concepte şi acceptaţi sfaturile persoanelor cu experienţă, e nevoie de argumente serioase pentru a vă convinge să schimbaţi deciziile luate. Plin de multă încredere în sine, dotat cu mult sânge rece şi capabil să vă controlaţi emotivitatea şi gesturile, vă folosiţi experienţele din trecut, cunoştinţele acumulate şi bunul-simţ pentru a vă alege drumul şi a vă orienta atât viaţa personală, cât şi cea profesională. Deoarece nu vă place să vă războiţi, vă retrageţi atunci când simţiţi că atmosfera devine încărcată sau tensionată.

Dragoste: Deoarece nu vă place să vă asumaţi riscuri, celălalt trebuie să treacă o serie de probe înainte de a fi acceptat ca partener de viaţă.
Bani/muncă: Capabil de a ajunge departe, dar lipsit de ambiţie, nu vă urmaţi ascensiunea decât până la un anumit punct.

About The Author

Related posts