LA MULȚI ANI, Simona Brătulescu! 18 Noiembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!
LA MULȚI ANI, Simona Brătulescu! 18 Noiembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

LA MULȚI ANI, Simona Brătulescu! 18 Noiembrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Astăzi, 18 noiembrie este ziua de naștere a vicepreședintelui Consiliului Județean Argeș, Simona Brătulescu. Cu această ocazie redcatorii Ziarului din Muscel, îi urează să aibă parte de tot binele din lume, multe, multe reușite profesionale, sănătate și împliniri familiale.

Drept cadou i-au realizat o scurtă prezentare a personalității sale de naștere valabilă pentru toți cei care s-au născut în această zi.

Fire deosebit de inventivă, călăuzindu-se numai după propriul cod etic, nativul este predestinat astral unei cariere frumoase, de succes.

CONITAHOROSCOPISTA – Personalitatea Zilei de naștere.

Sunteți genul ce consideră casa locul ideal, apreciaţi mai mult decât orice un interior confortabil, cu o mică familie în jurul dumneavoastră, dacă e posibil. Vă înconjuraţi întotdeauna de oameni cu care aveţi multe afinităţi şi care sunt la înălţimea aşteptărilor dumneavoastră. Căminul familial este sfânt, acolo nu intră oricine! Aveţi o slăbiciune pentru polemică şi vă place să discutaţi, să fiţi contrazis şi să aveţi posibilitatea de a argumenta, de a vă apăra opiniile. Intuitiv, puţin provocator, exigent, intransigent şi pasionat, aveţi o viziune cuprinzătoare asupra vieţii, chiar dacă aceasta este mai mult pasivă decât activă. Înzestrat cu o imaginaţie debordantă, aveţi tendinţa de a inventa scenarii, nu întotdeauna optimiste şi amuzante, în care, după atâta implicare emoţională, ajungeţi să credeţi.

 Dragoste: Vă expuneţi cu claritate aşteptările, nevoile şi viziunea proprie despre viaţa în doi.
Bani/muncă: Răspundeţi cu încredere provocărilor, convins că vă aflaţi pe calea cea bună.#CONITAHOROSCOPISTA

About The Author

Related posts