web analytics
Breaking News

La volan sub influenţa băuturilor alcoolice…

La volan sub influenţa băuturilor alcoolice…

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului l-au identificat pe D.F., de 60 de ani, din oraşul Roşiori de Vede, judeţul Teleorman, care a condus un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Costeşti l-au depistat pe R.I., de 59 de ani, din comuna Bogaţi, care a condus un autoturism pe DN 65A, pe raza localităţii Buzoeşti, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 75 km/h. Totodată, cel în cauză se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 580 de lei conform OUG 195/2002 şi a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

Poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului l-au identificat pe D.F., de 60 de ani, din oraşul Roşiori de Vede, judeţul Teleorman, care a condus un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatului i-au fost recoltate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

About The Author

Related posts