Breaking News
Laura Fuiorescu mai are nevoie de cel puţin 10.000 de euro pentru a învinge cancerul
Laura Fuiorescu mai are nevoie de cel puţin 10.000 de euro pentru a învinge cancerul

Laura Fuiorescu mai are nevoie de cel puţin 10.000 de euro pentru a învinge cancerul

Laura Fuiorescu mai are nevoie de cel puţin 10.000 de euro pentru a învinge cancerul. În luna aprilie v-am solicitat ajutorul pentru o mămică singură, diagnosticată cu cancer.

Cu ajutorul dumneavoastră, muscelenilor şi nu numai, a reuşit să strângă o parte din suma necesară unui tratament care să-i prelungească viaţa pentru a-şi creşte fetiţa, tratament care nu este decontat de statul român, cu medicamentul Keytruda, care este un imunostimulator.

După apelul lansat în primăvară, Laura Foirescu a reuşit să strângă 40.000 de euro, sumă cu care a put procura primele opt doze. Dar, pentru a-şi face efectul la adevărata capacitate, trebuie să urmeze minim zece şedinţe cu acest medicament.

În concluzie, apelează la dumneavoastră ca să o ajutaţi să mai strângă măcar pentru cele două doze pe care le mai are de făcut, mai ales că simte o îmbunătăţire a stării de sănătate, adică cel puţin 10.000 de euro.

Laura Fuiorescu a descoperit că are cancer în 2014, la 44 de ani, când fiica ei avea doar un an şi două luni. De atunci au urmat ani de controale riguroase, CT-uri şi RMN-uri şi alte investigaţii, ştiind că această boală este una nemiloasă. Invitabilul s-a întâmplat pe 25 iunie 2020, când, în urma unui RMN de rutină, i-au fost descoperite multiple tumori în ambii lobi ai ficatului.

A făcut biopsie la Spitalul Fundeni, rezultând că are metastază hepatică. A început tratament citostatic la Spitalul Colţea Bucureşti, dar pe 5 ianuarie 2021, la RMN-ul de control, tumorile erau identice cu cele din iunie, anul precedent.

A urmat alte şedinţe de citostatice până în luna martie 2021, când, la următorul RMN totul a luat-o razna: metastaze erau crescute pe ficat, şi avea şi metastaze osoase şi lymfatice. „Bună ziua, dragii mei! Minunea la care aţi participat şi dumneavoastră este pe cale să se îndeplinească cu voia Bunului Dumnezeu. Prin donaţiile pe care le-aţi făcut cu tot sufletul, răspunzând cu atâta prietenie mesajului meu, am reuşit să strâng bani pentru opt şedinţe de Kaytruda (2×100 ml/cură), în sumă de 5.000 de euro, în total 40.000 de euro. Din 6 mai 2021 şi până în prezent am făcut cinci cure, mai având disponibil de trei doze.

Vă mulţumesc din inimă că m-aţi ajutat să lupt pentru viaţă, sunteţi nişte îngeri, care au înfăptuit minunea dorită de Bunul Dumnezeu. Aşa cum ştiţi, îmi sunt necesare minim 10 cure. Fiind singurii mei prieteni şi sprijin, revin cu rugămintea şi speranţa de a mă ajuta să mai procur Keytruda. Sunt optimistă, având în vedere îmbunătăţirea stării mele de sănătate, că împreună vom înfăptui acest miracol, sub ocrotirea Bunului Dumnezeu. Atât eu, cât şi copilul meu, vă transmitem pe această cale, mii de mulţumiri şi recunoştinţă veşnică pentru că mi-aţi cumpărat viaţă, ajutând o mână singură să îşi crească copilul minunat. Să ne ajute Dumnezeu, Laura Fuiorescu!”

Conturile unde se pot face donaţii sunt:

RO02 BRDE 030S V184 1139 0300 – RON RO95 BRDE 030S V184 1147 0300 – EURO. Titular cont: Fuiorescu Laura

About The Author

Related posts