Le-a ars casa în construcţie! Pagubele sunt importante!

Le-a ars casa în construcţie! Pagubele sunt importante!

Le-a ars casa în construcţie! Pagubele sunt importante!

Vineri dimineaţa, un incendiu a distrus o casă din comuna Lereşti. Imobilul era în construcţie, astfel că nu au fost persoane înâuntru cănd a izbucnit incendiul.

Focul a distrus destul de multe, 100 mp mansarda din lemn și acoperișul, s-au degradat cinci ferestre și aproximativ 40 mp astereală din lemn.

Vineri dimineaţă în jurul orei 07.00 s-a anunţat că un imobil de pe raza comunei Lereşti arde.

De la Câmpulung,  două echipaje cu două autospeciale cu apă și spumă și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri au pornit spre comuna musceleană Lereşti unde au intervenit pentru stingerea incendiului izbucnit la mansarda casei aflate în construcție.

Incendiul era la mansarda și acoperisul casei și la o anexa a acesteia. Casa era în construcţie, astfel că nu locuia nimeni acolo. Nu au fost înregistrate victime omeneşti.

Pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri din Câmpulung au reuşit să lichideze focul destul de repede. Au ars pe aproximativ 100 mp mansarda din lemn și acoperișul, un contor electric și s-au degradat cinci ferestre și aproximativ 40 mp astereală din lemn.  Conform pompierilor, sursa probabilă a fost efectul termic al curentului electric. Cauza este efectul termic al curentului electric, datorită siguranțelor fuzibile sau a altor echipamente defecte ori supradimensionate, precizeaza pompierii argeşeni.

About The Author

Related posts