Breaking News

Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

„Let’s do it, Poienarii de Muscel!”, pentru o comună fără gunoaie
„Let’s do it, Poienarii de Muscel!”, pentru o comună fără gunoaie

„Let’s do it, Poienarii de Muscel!”, pentru o comună fără gunoaie

„Let’s do it, Poienarii de Muscel!”, pentru o comună fără gunoaie. Elevii de la Școala Gimnazială Nr.1 din Poienarii de Muscel, au participat sâmbătă, 15 septembrie, la campania „Let’s do it, România!”, prilej cu care au reamintit importanţa păstrării unui mediu înconjurător cât mai curat.

„Preocuparea pentru un mediu sănătos și o natură mai curată ne-au determinat să ne alăturăm, și anul acesta, campaniei „Let’s do it, România!” . Spiritul civic dobândit prin educație și cultivat prin implicarea în activităti de conștientizare contribuie semnificativ la o atitudine corectă față de mediul înconjurător. Alături de echipa elevilor, cadrelor didactice și ceilalți voluntari, de la mic la mare, am petrecut câteva ore în aer liber și am reușit să curățăm arealul repartizat. Mediul înconjurător nu trebuie abordat egoist, este o moștenire care trebuie prețuită de fiecare dintre noi”, a declarat primarul Ion Banzea.

Chiar dacă, aparent, vorbim despre o singură zi de curățenie pe an, efectele ei se văd mult după, în mentalitatea oamenilor despre deșeuri și despre puterea de a schimba în bine România. În urma ei rămân conștiința civică și respectul față de natură.

 

About The Author

Related posts