Liberalii au făcut publice reușitele!

Liberalii au făcut publice reușitele!

La sediul PNL Câmpulung a avut loc o conferință de presă la care au participat cei trei consilieri locali Bogdan David, Ionel State și Lucian Ionescu. Au dezbătut mai multe subiecte dar au vorbit și despre reușitele profesionale mult așteptate de acești tineri liberali.

Așa cum era de așteptat după alegerile prezidențiale PNL Câmpulung a făcut tot posibilul să își impună oameni în funcții de conducere. Nu este ceva nou, așa se întâmplă aproape din patru în patru ani atunci când un anume partid are reușite deosebite la alegeri.

Bogdan David a declarat că PNL Câmpulung va impune la nivel județean nu doar membrii de partid dar și oameni valoroși pe funcții unde trebuie să se regăsească chiar fără carnet de partid.

Până acum Bogdan David a fost propus pentru funcția de director la ABAAV Argeș, dar nu are o decizie finală, iar de marți, 7 ianuarie Cristi Crețu deține funcția de inspector general adjunct la ISJ Argeș. Învățământul în Câmpulung a fost o prioritate pentru PNL susțin tinerii liberali. Bogdan David a declarat că funcția de conducere de la ABAAV Argeș nu este una prea ușoară dar deține o experiență de 15 ani în domeniu și mai consideră că cele mai mari baraje de apă pe care le deține județul sunt cele din zonă de nord.

Selecția de CV-uri nu s-a oprit doar la aceste funcții menționate mai sus, a mai adăugat Ionel State, dar probabil în cel mai scurt timp vor fi anunțați și câștigătorii. PNL Câmpulung a mai anunțat că nu va primi la partid pe cei care doresc să plece din PSD sau pe cei care au avut adeziune până acum la partidul social democrat.

About The Author

Related posts