Lidl îți aduce savoarea Alpilor cu produsele Alpen Fest

Lidl îți aduce savoarea Alpilor cu produsele Alpen Fest

De luni, 13 martie, preparatele din regiunea Alpilor se reunesc la Lidl. Te vei putea delecta cu semipreparate tradiționale în stilgerman, specialități austriece, ștrudele vieneze cu mere și multe alte bunătăți din gama Alpen Fest.

Pregătește un mic dejun consistent cu specialitățile în stil austriac (6.99 lei), șunca crud-uscată afumată (6.99 lei) și cu o selecție de mezeluri feliate (8.99 lei), precum șunca pădurarului, cu piper sau afumată. Poți adăuga și preparate din selecția de mezeluri în stil german (4.99 lei) sau poți opta pentru brânza Brie (10.99 lei) ori brânza Emmentaler (10.99 lei), în panadă și cu sos de merișoare.

Vei găsi și crenvurști cu brânză, afumați, înveliți în bacon (9.99 lei), numai buni cu muștar dulce (2.99 lei). Încearcă și cârnații albi bavarezi cu muștar dulce (8.99 lei), preparați după o rețetă tradițională, din carne și grăsime de porc, atent selecționate și fierte, care le oferă nuanța alburie specifică.

Cârnații cu sos picant de curry (5.99 lei) sunt ideali pentru o masă copioasă ca în Alpi, și îi poți servi alături o salată de cartofi (7.99 lei). Savurează și o bere blondă Perlenbacher (19.99 lei/0.95L) dintr-o halbă tradițională, inclusă în pachet.

La cină poți opta pentru semipreparatele tradiționale în stil german (7.99 lei) sau pentru șnițele (9.99 lei) din carne de porc sau de pui, servite alături de semipreparatele pentru tigaie (11.99 lei). La desert, surprinde-i pe cei dragi cu un tort cu frișcă și felii de migdale caramelizate (24.99 lei), cu ștrudel cu mere în stil vienez (8.99 lei) sau cu o delicioasă ruladă cu umplutură de mac sau cu alune de pădure (9.99 lei).

Încearcă și tu savoarea Alpilor cu produsele din gama Alpen Fest, disponibile din 13 martie în toate magazinele Lidl din țară!

About The Author

Related posts