20.7 C
Campulung Muscel
marți, 9 august, 2022

LILITH în RAC, până pe 8 Ianuarie 2023. Iese la suprafață tot…

Alte Știri

LILITH în RAC, până pe 8 Ianuarie 2023. Iese la suprafață tot ce ne-a rănit in trecut și am îngropat. Lilith a trecut în semnul Racului în 15 aprilie 2022 și va rămâne în acest semn până pe 8 ianuarie 2023, perioadă în care se va aduce în prezentul fiecăruia, cu o forță extraordinară, din adâncurile sufletului, toate acele temeri ascunse, tot ce ne-a rănit în trecutul existențelor noastre și am îngropat cu grijă.

Ea va fi emisarul adâncurilor noastre pentru a le aduce în prezent și vindeca. Când spun adâncuri mă refer la ceea ce nu vedem, la ceea ce este profund, dar care poate fi neclar sau blocat.

Din această poziție Lilith va putea să ne deschidă fiecăruia posibilitatea de a percepe, de a fi clarvăzători, deci, vom putea vedea dinainte cum vor acționa și reacționa ceilalți și vom ști instinctiv ce fel de pași trebuie să facem ca să ne atingem scopul.

Doar că acest lucrul se face atât de repede că mulți nu-l pot urmări și nu înțeleg mesajele, ceea ce-i face ușor manipulabili. De aceea prezența de spirit, atenția la mesajele subtile pe care le primim prin intuiție sau percepții trebuie să fie o atitudine permanentă, pentru a nu-i lăsa pe ceilalți ne folosească în scopurile lor. Continuarea o găsiți AICI.

 

Ultimele Știri

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume?

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume? Este cunoscut faptul că România dispune de...

Alte știri din aceeași categorie