Liviu Dragnea în Mioveni: ,,Este nevoie de un pod peste Argeş”
Liviu Dragnea în Mioveni: ,,Este nevoie de un pod peste Argeş”

Liviu Dragnea în Mioveni: ,,Este nevoie de un pod peste Argeş”

Prezent în fabrica uzinei Dacia, Liviu Dragnea şi-a adus aminte de vremea când studia pentru a deveni inginer auto şi făcea practică la Piteşti. Pentru a ajuta producţia uzinei Dacia, Liviu Dragnea a declarat următoarele: ”S-a discutat, de asemenea, despre un pod peste Argeş care este foarte necesar pentru fabrică şi pentru restul de centură ocolitoare a Piteştilor”, a mai spus Dragnea.

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, în cadrul unei vizite făcute alături de Călin Popescu-Tăriceanu la uzinele Dacia de la Mioveni, că licitaţia pentru primul tronson al autostrăzii Piteşti-Sibiu este deja organizată, urmând ca restul de patru tronsoane să fie licitate în noiembrie.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a precizat că, printre subiectele discutate la întâlnirea cu conducerea Dacia Renault, au figurat şi proiectele de infrastructură, îndeosebi cel al autostrăzii Piteşti-Sibiu.

”Ministrul Transporturilor ne-a informat pe mine şi pe prim-ministru că pe primul tronson, Piteşti-Curtea de Argeş, licitaţia a fost deja organizată, iar pe celelalte patru tronsoane urmează să se finalizeze documentaţia şi să se scoată la licitaţie, proiectarea şi execuţia urmând să aibă loc undeva prin noiembrie”, a mai spus Liviu Dragnea.

 

About The Author

Related posts