Liviu Popescu pierde lunar, 1200 lei la salariu pentru că a plecat de la APD!

Liviu Popescu pierde lunar, 1200 lei la salariu pentru că a plecat de la APD!

Liviu Popescu pierde lunar, 1200 lei la salariu pentru că a plecat de la APD! Funcția de șef a Serviciului de Administrare Publică de Drumuri a rămas vacantă, până la numirea interimară a unui responsabil, a declarat primarul Liviu Țâroiu.

Nu este nicio problemă, dacă ar fi fost în concediu nu era același lucru, a mai precizat edilul Câmpulungului. Trebuie să recunosc că în ultima perioadă am avut multe discuții în contradictoriu cu Liviu Popescu, poate din acest motiv și-a căutat un loc de muncă sigur pe viitor. Acesta a venit în primăria Câmpulung pe funcția rămasă vacantă după decesul lui Dănuț Iosif.

Pentru inspector, clasa I, grad superior, la Direcţia Tehnică şi Urbanism, Compartimentul Transport Public Local şi-au depus dosarele şapte candidaţi. Au avut documentele complete: Ion Mitu, Petre Popescu, Adrian Stelian Popescu, Ion Mihail Ghinescu, Liviu Daniel Popescu, Gheorghe Vasile. Lui Florin Dascălu i-a fost respins dosarul pe motiv că nu a îndeplinit condiţia prevăzută la articolul 9, litera a) şi articolul 54, litera f), din Legea nr. 188/1999, privind Statutul funcţionarilor publici, adică nu a îndeplinit condiţiile de studii prevăzute pentru această funcţie.

La prima probă s-au prezentat doar doi concurenţi, Liviu Daniel Popescu, admis cu 77 puncte, şi Adrian Stelian Popescu, respins cu 36,66 puncte. Aşa că Liviu Popescu va fi singurul care se va prezenta la interviu. Dacă promovează examenul, serviciul ADP rămâne fără şef. La proba de interviu, Liviu Popescu a fost admis cu 70 de puncte.

About The Author

Related posts