Localii au verificat dacă se respectă regulile impuse de Guvern!

Localii au verificat dacă se respectă regulile impuse de Guvern!

În această perioadă în care numărul de îmbolnăviri creşte şi la fel şi numărul de decese, din cauza infectării cu Covid 19, respectarea măsurilor de protecţie trebuie respectate de absolute toţi cetăţenii. Pentru ca purtarea măştii în spaţiile închise, dar şi în zonele aglomerate, să fie o obligativitate, nu o opţiune, permanent, agenţii de Poliţie Locală din Câmpulung, desfăşoară acţiuni de control.

“Agentii de Politie Locală din Câmpulung, au asigurat în continuare un climat de siguranță publică, de normalitate civică, privind prevenirea și combaterea faptelor antisociale, respectarea măsurilor de combatere a efectelor pandemiei de COVID- 19. Polițiștii Locali, au acționat profesional, cu decență faţă de cetățeni executând o campanie cu privire la conștientizarea respectării măsurilor de protectie privind purtarea măștilor în spatii publice, spatii închise, distantarea fizică a persoanelor şi interzicerea tuturor persoanelor, adulţi, copii în parcuri, locuri de joacă”, a precizat şeful Poliţiei Locale din Câmpulung.

Activitatea poliţiştilor s-a desfăşurat în toate cartierele din Câmpulung.

“Am acţionat în zonele Grui, Vişoi, Centru tocmai pentru a se evita riscul de răspândire a virusului COVID- 19. Au fost aplicate sanctiuni câtorva zeci de persoane pentru portul incorect, sau lipsa măștilor de protectie cât şi pentru prezența unor cetățeni aflati în parcurile şi locul de joacă din cartierul Grui, zona interzisă si delimitată în această perioadă”, a mai precizat şeful Poliţiei Locale Câmpulung, Dragoş Nicolae.

About The Author

Related posts