Localitatea fără gaze naturale la mâna parlamentarilor argeşeni!
Localitatea fără gaze naturale la mâna parlamentarilor argeşeni!

Localitatea fără gaze naturale la mâna parlamentarilor argeşeni!

Localitatea Valea Mare Pravăţ lipită de Câmpulung, cu un buget care stârneşte invidii, an de an în rândul celorlalţi primari nu are gaze naturale. Chiar dacă este tranzitată de un drum naţional ce leagă Braşovul şi Târgoviştea de Piteşti, pe conducătorii acestei ţări nu i-a interesat acest lucru, iar parlamentarii care au candidat pe acest colegiu au promis şi nu au ajutat cu nimic.

Pentru alimentarea cu gaze edilul Ion Boncoi a pus deoparte 2.400.900 lei dar are toate şansele să nu îi cheltuiască anul acesta deoarece are numai promisiuni şi cei de la gaze nu i-a căutat pentru o eventuală reţea adusă în zonă, chiar dacă toţi locuitorii şi-au dat acordul scris că vor să aibă gaze naturale în case.

Singurul parlamentar care a intervenit pentru ei a fost Simona Bucura Oprescu care a făcut o interpelare pe baza acestui subiect în Parlament, dar şi Iulian Robert Tudorache, secretarul de stat în Ministerul Energiei coordonator al sectorului de petrol și gaze naturale din cadrul ministerului când a venit în Argeş, în urmă cu câte luni, a promis primarului Boncoi ajutor şi nu a făcut nimic.

Speranţa acestor locuitori vine de la prefectul Emilian Dragnea, care i-a promis viceprimarului Nicolae Ceauşescu ajutor în scurt timp şi de ce nu de la parlamentarii argeşeni!

About The Author

Related posts