Localitatea Lerești are propriul film! A fost lansat pe plan local
Localitatea Lerești are propriul film! A fost lansat pe plan local

Localitatea Lerești are propriul film! A fost lansat pe plan local

Localitatea Lerești are propriul film! Ce poate fi mai frumos pe lumea asta, decât tradițiile unui sat de la poalele muntelui. La acest lucru s-a gândit și regizorul Elisabeta Bostan care s-a îndrăgostit iremediabil de Lerești.

,,Am stat de multe ori să mă întreb, ce mă leagă atât de mult de Lerești. Nu am găsit răspuns. Dar, poate Dumnezeu mi-a vorbit prin forța pe care mi-a dat-o de a duce acest film la final. Ajunul Sărbătorilor în Lerești, ce poate fi mai frumos pentru o localitate plină de obiceuri și tradiții care se mai păstrează și în zilele noastre. Reușita filmului am simțit-o prin aplauzele dumneavoastră. Îmi doresc ca acest film să vă fie de folos, pentru că meritați”, a declarat Elisabeta Bostan la lansarea filmului ce a avut loc la Ateneul ,,Sarmiza Bilcescu Alimănișteanu”.

Cu această premieră, Lereștiul a devenit capitala culturală a Muscelului, a declarat președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, prezent la eveniment. Regizorul Elisabeta Bostan a promovat cinematografia românească la nivel mondial, poate și acest film va face înconjurul lumii, spun specialiștii.

,,Emoții am avut de la prima discuție cu domna Bostan despre film. Suntem binecuvântați de Dumnezeu. Suntem unici la nivelul țării pentru că avem un film românesc. Vreau să fiți de acord, domna filmului românesc ca primăria și Consiliu Local să vă acorde titlul de Cetățean de Onoare iar distincția va fi înmânată în cadrul Festivalului de Film CineSat”, a declarat primarul Lereștiului, Marian Toader.

De la lansarea filmului nu a lipsit fiica Izabela Bostan, în calitate de regizor și scenarist al acestui film alături de preotul Alexandru Pahonțu.

About The Author

Related posts