Lucien Hora a câștigat totul la Câmpulung și a ajuns campion național

Lucien Hora a câștigat totul la Câmpulung și a ajuns campion național

Lucien Hora a câștigat totul la Câmpulung și a ajuns campion național. Reîntors după o scurtă absență pe traseul de la Lerești-Voina, Lucien Hora a vrut să recupereze tot. Și a câștigat tot. A câștigat trofeul Kink of the Hill „Dan Mărgescu” pentru cea mai rapidă urcare, a câștigat la clasa sa, a câștigat Trofeul Câmpulung și a fost reîncoronat, din nou, la Câmpulung, campion național. Nu există o altă definiție pentru Lucien Hora și Trofeul Câmpulung Muscel decât cea a campionilor.

Reșițeanul (1:26,816) a fost urmat pe Emil Nestor (1,453 secunde) și de Bogdan Cuzma (01:28,793) la clasamentul open de la Câmpulung.

În fața unui public record, de peste 5000 de spectatori veniți numai duminică, la care se adaugă alte câteva mii prezenți pentru a încuraja piloții în ziua de sâmbătă, Lucien Hora a dominat urcările pe traseul de trei kilometri de pe drumul județean Lerești-Voina. A spus la conferința de dinaintea cursei că își dorește să câștige din nou titlul la Câmpulung. L-a câștigat și a câștigat și orice alt trofeu pentru care s-a putut bate.

Un comportament deosebit l-au avut și Emil Nestor și Bogdan Cuzma care s-au luptat până la final pentru un loc cât mai bun. După această rundă, Hora a strâns 161 de puncte, iar pe poziția secundă se află Nestor cu 134. Înaintea ultimei etape de la Poiana Brașov Hora a devenit deja campion național la Categoria II.

La Categoria I, în absența campionului Mihai Leu, voctoria a fost obținută de Eduard Cozma, urmat de Călin Manițiu și Vali Porcișteanu.

Pilotul piteștean a concurat pe Citroen C3 R5, însă nu a forțat mașina. A vrut o cursă cât mai curată pentru a se putea edifica de setările bolidului său înainte de Raliul Clujului, unde țintește un nou titlu de campion al României.

About The Author

Related posts