14.1 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Lună Plină în Scorpion! O perioadă dură! Țineți cont de aceste sfaturi!

Alte Știri

Intrarea Lunii Pline în Scorpion, pe 22 aprilie, este principalul eveniment astrologic al săptămânii. Luna se va afla în Scorpion, în opoziție perfectă cu Soarele aflat la acest moment în Taur. E o Lună plină interesantă, mai ales prin aceea că ambii guvernatori ai Scorpionului, Marte și Pluto sunt în mișcare aparent retrogradă. Apoi Venus, stăpânul Taurului, se află în Berbec în conjuncție cu Uranus.

Chiar dacă nu are prea multe căi de expresie, neformând aspecte multe cu alte planete, această Lună plină pare să deschidă un ciclu de purificare, transformare și schimbare fundamentală în viața noastră. Sunt nu mai puțin de 5 planete retrograde în această perioadă. În scurt timp și Mercur își va începe al doilea ciclu de retrogradare din acest an. Așadar, având în vedere că se întâmplă rar ca un număr atât de mare de planete să fie retrograd și că Luna plină se produce pe axa Scorpion-Taur, ne putem gândi la un fel de forare în adâncimile ființei, o căutare a adevărului, motivației, determinării… De fapt, este o răscolire în susbolul ființei pentru a descoperi ce anume ne oprește să obținem ce ne dorim. Și o cautare atentă în conștiința noastră spre a recunoaște ce ne dorim cu adevărat. Și cât de departe suntem dispuși să mergem pentru a primi ce ne dorim. Și ce suntem dispuși să fim pentru a crea ceea ce vrem. Dar și le ce suntem dispuși să renunțam pentru asta.

Fenomenul are loc o dată la câțiva ani și cel din prezent închide un ciclu început în Aprilie 2003. Efectele și consecințele poveștilor de dragoste, relațiilor și căsătoriilor din acea perioadă își binecuvântează finalul. O ușă se închide, o alta se deschide! Un alt start.
Luna plină în Scorpion va marca stabilitatea relațiilor și pasiunea individuală. Fiecare va avea șansa de a simți și de a înțelege despre intensitatea pasiunii și nevoia de loialitate, teama de umilință, îndoiala inutilă și plăcerea de a renaște. Cel mai frumos aspect cuprins în trăirile pe care ni le oferă această lună plină în Scorpion va fi acela de a ne îndoi de propriile noastre minciuni sau de a ne recunoaște nouă înșine când și de ce ne-am mințit.

Fără zbatere, cu înțelepciune și răbdare! Acum e foarte important să fim cât mai liniștiți, să observăm mai mult decât să intervenim, să acceptăm ce se intâmplă. Pentru că acum e vremea scadenței, e ca și cum ceea ce apare este ceea ce am chemat/creat deja. Este ceea ce se numește Voința Divină (Pluto) deja exprimată (retrograd).

Vindecare. E posibil să fie reluate capitole nerezolvate din trecut, să se reactiveze situații dureroase tocmai pentru a ni se da prilejul de a le tranșa, rezolva, vindeca, completa. E o oportunitate de insănatoșire la toate nivelurile ființei și vieții, de la planul material, fizic până la cel emoțional, spiritual. Totul depinde acum de cât de ințelept abordăm lucrurile și câtă blândețe suntem capabili să manifestăm față de noi.

Renunțare. În urmatoarea perioadă vom vedea destul de clar ce ne ține pe loc sau nefericiți si la ce am putea renunța pentru a schimba energia în viața noastră.

Coacere. Avem sentimentul că ceva se coace în cuptor, dar nu prea știm ce. Pare că altcineva a preparat ceva și a pus la cuptor, la foc mic, fără ca noi să putem controla. Si tot ce ne rămâne de făcut este să așteptăm.

Împlinire. Această perioadă poate aduce și succese, împliniri, rezolvări incredibile, realizări pentru care s-a muncit mult timp. Aceste rezultate sunt văzute ca niște recompense pentru cei care și-au văzut cu responsabilitate, tenacitate și onoare de drum.

Schimbare de direcție. Conjuncția Venus-Uranus și nu numai arată deschiderea uriașă după care tânjim, libertatea pe care o revedincăm acum, nevoia de exprimare plenară a iubirii și de expansiune inclusiv în plan material a realității noastre. 

Și totuși…

Stăm cu picioarele pe pământ. Saturn ne sprijină, se pare, să rămânem lucizi, ancorați și conștienți de ceea ce creează alegerile noastre pe termen lung. Ne ajută să stăm departe de iluzii și de heirupuri sau acte de vitejie care sunt precum niște baloane de săpun sau focuri de artificii, în sensul că ne putem bucura de ele dar pentru foarte putin timp. Așadar, acum e timpul să acordăm prioritate alegerilor care construiesc ceva în timp, pe termen lung.

Încetinire. Totul pare să aibă un ritm mult mai lent. E ca și cum anumite funcții sunt dezactivate. Și asta pentru a ne putea ocupa de aspecte din ființa și realitatea noastră pe care nu le vedem sau voit le evităm în mod obisnuit.

Forare în adâncime. Fiecare, într-un fel sau altul, acum sapă după adevăr. Caută sensul, explicația, sursa, adevărul… într-un context de viață, într-o experiență.. Vrem mai mult, vrem tot, vrem adevărul. Evident, e bine să ne ferim de tendința de a deveni fanatici, de a exagera cu scenariile și a suspecta pe oricine de orice.

Una peste alta, această Lună plină, ca întregul context energetic în care se așează, reprezintă o importantă perioadă în viața noastră, de calibrare, ajustare, reglaje interne, vindecare.

Ultimele Știri

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului…

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului...Deocamdată circulația în zonă nu a fost oprită decât cea pietonală. În fața fostului club...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie