19.8 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Luna Plină în Scorpion pentru nativii zodiacului ,,provoacă aspectul provocator”!

Alte Știri

Luna Plină din 4 mai 2015 are loc cu Luna pe gradul 13:23 Scorpion în opoziţie cu Soarele pe gradul 13:23 Taur, cu un maximum în jurul orei 06:43 ora României. Această Lună Plină în Scorpion pune un accent deosebit pe resursele comune, valori, moşteniri, sex, intimitate, transformări, secrete, taxe, moarte şi renaştere. Cum Scorpionul este o energie ce merge direct la rădăcina oricărei probleme, această Lună Plină are puţină toleranţă pentru jumătăţile de măsură, ceea ce se află ascuns din punct de vedere emoţional, relaţional, psihologic, va fi adus în lumină. Acum, aspectul de opoziţie dintre Soarele în Taur şi Lună în Scorpion formează cu Jupiter în Leu un careu în T ceea ce arată că “este provocat aspectul provocator”. Cum Luna Plină este apogeul unor acţiuni atât în bine cât şi în rău suntem ajutaţi să trecem mai uşor peste tot ceea ce pare ameninţător în viaţa noastră. În fond, fenomenul de Lună Plină cu Luna în Scorpion aduce în prim-planul trăirilor nevoia emoţională de a pătrunde în adâncurile psihicului, de a trăi pătimaş şi de a ne transforma continuu. Există acum suficiente resurse astrale în acest sens, dar, ca în orice context tensionat, este nevoie de putere de caracter pentru materializarea potenţialului.

BERBEC /ASCENDENTUL ÎN BERBEC

Luna Plină aprinde lumina în casa a VIII-a, o casă ce vorbeşte despre încredere, resurse comune, intimitate, fidelitate, afaceri, investiţii, comisioane, moşteniri, împrumuturi, taxe. Cum Luna Plină este apogeul unor acţiuni începute în trecut, ceva se închide în acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de obiectivele financiare, relaţiile disfuncţionale, un angajament financiar, un asociat cheie, un împrumut bancar, o relaţie intimă. Relaţia cu copiii poate fi mai tensionată. Pluto din casa carierei trimite o energie pozitivă acestei lunaţii şi puteţi avea realizări în proiectele profesionale.

TAUR /ASCENDENTUL ÎN TAUR

Luna Plină aprinde lumina în casa a VII-a, o casă a căsătoriei, soţ, parteneri de afaceri, rivali, duşmani, concurenţi. Cum Luna Plină poate marca puncte de cotitură, este posibil ca o relaţie să ajungă la capătul drumului sau să se transforme, asta depinde de ceea ce este adunat de-a lungul timpului într-un parteneriat, într-o căsnicie. Acum, evenimentele pot fi albe sau negre. Jupiter în Leu din casa familiei, provoacă această Lună Plină, asta înseamnă că provocările acestei lunaţii se întind şi asupra familiei, părinţi, casă. Pluto din casa carierei trimite o energie pozitivă acestei lunaţii şi puteţi avea realizări în proiectele profesionale. Dacă doriţi să vă mutaţi în altă ţară, să vă publicaţi ideile voastre, să înţelegeţi alte culturi, să călătoriţi,atunci puteţi beneficia din plin de această energie ce vă poate ajuta să vă transformaţi visele în realitate.

GEMENI /ASCENDENTUL ÎN GEMENI

Luna Plină aprinde lumina în casa a VI-a, o casă a muncii de zi cu zi, colegi, sănătate, gestionarea timpului, dorinţa de a fi utili într-un fel. Cum Luna Plină este apogeul unor acţiuni începute în trecut, ceva se închide în acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de muncă, programe de vindecare, treburi casnice. Puteţi renunţa la un loc de muncă, puteţi finaliza un proiect important la locul de muncă, ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Este cel mai bun timp pentru a începe o dieta evitând astfel excesul în alimentaţie care vă poate aduce diverse probleme. Sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de muncă, culegeţi ce aţi semănat dar într-un mod profund.

RAC /ASCENDENTUL ÎN RAC

Luna Plină aprinde lumina în casa a V-a, un domeniu al iubirii, plăceri personale, copii,  hobby-uri, sport, timp liber, lux, fericire. Cum Luna Plină este apogeul unor acţiuni începute în trecut, ceva se închide în acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o iubire, un proiect personal, o vacanţă, o poveste de dragoste se poate termina. Pozitiv, entuziasmul şi dorinţa de distracţie sunt maxime, este posibil să culegeţi roadele unei munci de creaţie, este posibil să vă bucuraţi de rezultatele excepţionale ale copiilor voştri, este posibil ca persoana iubită să vă impresioneze prin romantismul şi pasiunea ei. Pluto trimite o energie pozitivă acestei lunaţii ceea ce arată ca partenerul de viaţă, un asociat, un avocat, sunt susţinătorii voştri în problemele financiare şi personale.

LEU /ASCENDENTUL ÎN LEU

Luna Plină aprinde lumina în casa a IV-a, o casă a bunurilor imobiliare, locuinţa, părinţi, problemele din copilărie, siguranţă şi securitate, condiţii de pensionare. Cum Luna Plină este apogeul unor acţiuni începute în trecut, ceva se închide în acest moment, pentru voi aceste finaluri sunt legate de o casă, un părinte, puteţi pune capăt unei relaţii dificile cu părinţii voştri. Poate a venit timpul să vă mutaţi în altă casă, în alt loc sau puteţi începe unele reparaţii la casa în care locuiţi. Pluto trimite o energie pozitivă acestei lunaţii ceea ce arată că puteţi primi anumite bonusuri la locul de muncă, un proiect început în trecut, îşi arată roadele acum.

FECIOARĂ /ASCENDENT ÎN FECIOARĂ

Luna Plină aprinde lumina în casa a III-a, o casă a rudelor, fraţi, surori, cum comunicaţi, studii, călătorii scurte, activităţi comerciale. Cum Luna Plină este apogeul unor acţiuni începute în trecut, ceva se închide în acest moment, pentru voi aceste finaluri ţin de transport, calculatoare, telefoane, veri, fraţi, vecini, negocieri, semnarea unor angajamente, contracte, diverse acorduri. Puteţi primi o veste importantă sau un răspuns mult aşteptat deoarece această lună plină este punctul culminant al unor evenimente începute în noiembrie 2014.

BALANŢĂ /ASCENDENT ÎN BALANŢĂ

Luna Plină aprinde lumina în casa a II-a, o casă a banilor, bunuri personale, auto-valoare, salariu. Cum Luna Plină este apogeul unor acţiuni începute în trecut, acum, puteţi culege roadele unui plan de economii, a valorificării unui talent nativ. Poate fi o victorie sau poate fi un eşec, acum banii sunt număraţi astral şi nu puteţi să fiţi înşelaţi. Este posibil să pierdeţi un loc de muncă dar să găsiţi noi modalităţi de a face bani, este posibil să aveţi probleme cu anumiţi bani împrumutaţi, să munciţi din greu pentru bani, să faceţi cheltuieli neprevăzute care să vă destabilizeze din punct de vedere financiar. Pluto trimite o energie pozitivă acestei lunaţii ceea ce arată că familia, părinţii, pot fi o bază solidă pentru voi, vă pot bucura.

SCORPION /ASCENDENTUL ÎN SCORPION

Luna Plină aprinde lumina chiar pe voi, în casa I, o casă ce scrie despre imaginea voastră, cum sunteţi văzuţi de ceilalţi, identitatea voastră, aspectul vostru. Cum Luna Plină este apogeul unor acţiuni începute în trecut, acum, puteţi culege roadele propriilor nevoi şi ambiţii în bine sau în rău. Acest moment astral vă va face destul de vulnerabili, apar schimbări frecvente de dispoziţie, evenimentele din jur vă pot afecta atitudinea mai mult decât de obicei deoarece există tendinţa de a personaliza exagerat tot ce se petrece în jurul vostru. Aveţi mare grijă ce faceţi acum cu “acul-arma voastră scorpionică” deoarece lucrurile pot lua o cale pe care nu o mai puteţi controla. Exagerarea este tonul acestui aspect astral, puteţi culege roadele exagerărilor voastre, ambiţiilor voastre.

SĂGETĂTOR /ASCENDENTUL ÎN SĂGETĂTOR

Luna Plină aprinde lumina în casa a XII-a, o casă a sănătăţii mentale, intuiţie, vicii, auto -distrugere, credulitate, ceaţă, mistere de toate felurile, trecut, activităţi paranormale, secrete, organizaţii de caritate, spitale, închisori, agenţii guvernamentale. Cum Luna Plină este apogeul unor acţiuni începute în trecut, acum, puteţi culege roadele propriilor emoţii schimbătoare, a iluziilor voastre, a credulitţii voastre. Este un timp benefic în care sunteţi ajutaţi, să renunţaţi la anumite obiceiuri proaste (fumat, băutură, etc.), poate fi o perioadă în care veţi simţi mai mult nevoia de a fi singuri, de a vă odihni mai mult, de a dormi mai mult, de asemenea puteţi primi în vis anumite răspunsuri şi rezolvări la unele probleme grele ale vieţii voastre. O chestiune secretă poate fi dezvăluită, o problemă de sănătate ar putea veni în lumină, un proiect profesional se poate încheia în bine sau în rău, o relaţie secretă iese în lumină. Pluto trimite o energie pozitivă acestei lunaţii ceea ce arată că o afacere, resursele comune, partenerul de viaţaă pot fi o bază solidă pentru voi.

CAPRICORN /ASCENDENTUL ÎN CAPRICORN

Luna Plină aprinde lumina în casa a XI-a, o casă a prietenilor, echipe, cluburi, asociaţii profesionale, activităţi de grup, internet, şocuri, imprevizibil. Cum Luna Plină este apogeul unor acţiuniîncepute în trecut, acum, puteţi culege fructe frumoase prin relaţiile voastre, de multe ori, fructul poate fi interzis, şocant pentru voi. Această energie tensionată poate aduce schimbări legate de relaţia cu un grup, un prieten, sunt posibile şi cunoştinţe noi. Este un timp în care această lună plină poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioadă bună în care puteţi obţine anumite daruri de la prieteni, puteţi obţine o avansare datorită unui prieten, totul se învârte în jurul contactelor sociale.

VĂRSĂTOR /ASCENDENTUL ÎN VĂRSĂTOR

Luna Plină aprinde lumina în casa a X-a, o casă legată de carieră, prezenţă publică, obiectivele şi aspiraţiile profesionale. Cum Luna Plină este apogeul unor acţiuni începute în trecut, acesta este un moment bun pentru realizarea scopurilor profesionale, puteţi lăsa o carieră care nu vă bucură, puteţi spune “gata” unui şef, unui client, tată, o figură autoritară. Se pot termina relaţiile  disfuncţionale care au legătură cu cariera voastră. Pozitiv, această energie poate aduce o avansare în carieră, o mărire de salariu, o recunoaştere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social.

PEŞTI /ASCENDENTUL ÎN PEŞTI

Luna Plină aprinde lumina în casa a IX-a, o casă ce vorbeste despre călătorii lungi, străini, relocări, turism, cultură, politică, legi, religii, mass-media, universităţi, spiritualitate. Este o perioadă în care luna plină vă poate aduce câştiguri din afacerile în străinătate, puteţi câştiga o excursie, puteţi plănui o călătorie în străinătate. Puteţi decide să renuntaţi la anumite cursuri dar în acelaşi timp să doriţi să începeţi altele, puteţi lua legătura cu un iubit aflat la distanţă mai mare faţă de voi, puteţi explora noi orizonturi. Este o lună plină ce vă îndeamnă la transformarea crezurilor voastre, a relaţiei cu divinitatea, cu spiritualitatea. Pluto trimite o energie pozitivă acestei lunaţii ceea ce arată că prietenii, astrologia sunt baze solide pentru voi. Cu iubire, Conita Horoscopista

Ultimele Știri

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici: "Dragi cetățeni din Costești și Capu Piscului de o săptămână pompăm apă,...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie