20.7 C
Campulung Muscel
marți, 9 august, 2022

Machiajul fondului de ten: 2 sfaturi pentru un ten perfect

Alte Știri

Indiferent cât de imaculat de perfect aplicăm eyelinerul, cât de fabuloase ne sunt rujul și genele sau cât de bine ne sunt conturate sprâncenele, nimic nu poate da peste cap un look de machiaj mai mult decât un fond de ten ales greșit!

Și, indiferent de nivelul nostru de îndemânare, cu toate putem beneficia de câteva sfaturi și trucuri de machiaj în plus din când în când, mai ales când vine vorba de aplicarea fondului de ten sau de pensule de machiaj și produse și instrumente de ultimă oră.

Acum, în timp ce un ten fără cusur poate fi scopul final, cu atât de multe opțiuni din care poți alege, de unde începi? Care este secretul pentru o acoperire uniformă? Cum obții acel ten oarecum evaziv și perfect?

Ei bine, astăzi aveți noroc! Astăzi, vei deveni o expertă în machiajul fondului de ten cu drepturi depline!

Alege formula de fond de ten potrivită pentru tipul și problemele tale de piele

Am auzit de la multe femei că selectarea formulei potrivite de fond de ten de pe Emag sau din alte magazine, poate fi adesea o provocare copleșitoare. Ele cumpără un nou fond de ten si sunt super entuziasmate să îl încerce… îl pun… poate chiar îl poartă câteva zile sau o săptămână… doar pentru a descoperi că pielea lor a decis să înceapă o revoltă și o rebeliune totală! Sau chiar mai rău, pielea lor poate porni un război în primele 24 de ore! Continuarea o găsiți AICI.
Ultimele Știri

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume?

Știați că în România există cel mai mare lac helioterm din lume? Este cunoscut faptul că România dispune de...

Alte știri din aceeași categorie