Mai multe familii izolate din cauza drumurilor înzăpezite!

Mai multe familii izolate din cauza drumurilor înzăpezite!

Din anul 2011, de când mașina unei firme de deszăpezire a demolat casa unei familii din Măţău se pare că totul a luat-o razna. Drumul care duce din Câmpulung spre Mioarele este plin de zăpadă și anevoios.

Întrebat edilul localității, Damian Poștoacă dacă are contract cu vreo firmă de deszăpezire a răspuns sec ,,Nu”. Cum prea multe întrebări se pare că îl deranjează și răspunde cu o altă întrebare, finalul fiind același de fiecare dată, adică nu sunt bani la primărie – a rămas totul în coadă de pește.

Cert este că pârtia de la Chilii atrage ca un magnet pe iubitorii acestui sport, numai că drumul este aproape impracticabil. Duminică a nins și doar cei cu mașini de teren au putut ajunge la pârtie, fiind singura din județul Argeș unde se poate schia.

S-a acționat doar cu nisip dar rezultatele nu au apărut, nici după două zile. Mai mult decât atât, locuitorii din Mioarele sunt foarte nemulțumiți pentru că pe ulițele unde ei locuiesc pe timpul iernii nu se intervine cu nimic, nici măcar cu tractorul primăriei, spun ei pe paginile de socializare.

 

About The Author

Related posts