MARATON: Aproape 1000 de persoane s-au vaccinat în weekend la Câmpulung! VIDEO
MARATON: Aproape 1000 de persoane s-au vaccinat în weekend la Câmpulung! VIDEO

MARATON: Aproape 1000 de persoane s-au vaccinat în weekend la Câmpulung! VIDEO

MARATON: Aproape 1000 de persoane s-au vaccinat în weekend la Câmpulung! Nu au mai fost lăsați de data aceasta de forțele de ordine să mai stea buluc la cozi ținând cont de restricțiile impuse ci au fost chemați pe ore în funcție de ordinea în care s-au prezentat la Câmpulung – în cadrul Ambulatoriului de Specialitate din strada Poenaru Bodea nr.3.

De exemplu, sâmbătă de dimineața până seara s-au vaccinat peste 500 de persoane cu serul de la Pfizer și Johnson & Johnson. În locația de la Câmpulung – în cadrul Ambulatoriului de Specialitate din strada Poenaru Bodea nr.3 echipele medicale au lucrat de la ora 08.00 până la ora 20.00.

,,Am venit la solicitarea maratonul pentru doza a treia, la indicațiile specialiștilor și am făcut-o cu tot dragul. Sunt convins că numai așa putem scăpa de acest virus care a speriat pe toată lumea. Trebuie să ascultăm de cadrele medicale pentru că ele sunt singurele de care trebuie să ținem cont”, a declarat un cetățean care a venit să se vaccineze cu doza a treia.

,,Am venit să mă vaccinez cu doza a doua. Nu mi-a fost niciodată teamă”, a declarat al cețățean care era în timpul de așteptare după vaccinare.

Medicii spun că au venit să se vaccineze în cadrul maratonului, pentru prima dată, pentru a doua doză dar și pentru a treia în număr cât mai mare.

,,Azi noapte s-a organizat maratonul (adică sâmbătă) a fost foarte bine. A fost destul de multă aglomerație. Lumea să stea liniștită că va fi vaccinată”, a declarat medicul Elena Maricuțu.

About The Author

Related posts