Maratonul Piatra Craiului s-a încheiat tragic pentru doi tineri!

Maratonul Piatra Craiului s-a încheiat tragic pentru doi tineri!

Maratonul Piatra Craiului s-a încheiat tragic pentru doi tineri! Doi sportivi care participau la un maraton au murit după ce au căzut într-o râpă. Este vorba despre un bărbat şi o femeie care participau la un maraton de alergare montană.

Incidentul în urma căruia cele două persoane au murit s-a produs, sâmbătă, în zona Sătic, la Maratonul Piatra Craiului. Traseul din acea zona era alunecos din cauza ploilor. Bărbatul de 39 de ani ar fi încercat să o prindă pe femeie, dar a căzut și el în gol.

Maratonul Piatra Craiului a ajuns la a 14-a ediție. Evenimentul a avut loc pe un traseu care a pornit din Zărnești. Participanții trebuiau apoi să străbată masivul cu un ocol prin județul Argeș, iar punctul de sosire era tot Zărnești.

La competiția din acest an s-au înscris 140 de femei cu vârste între 18 și în jur de 50 de ani și peste 500 de bărbăți cu vârste între 18 și 70 de ani.

„Salvamontul a intervenit pentru salvarea a două persoane. La locul evenimentului au fost găsite două persoane: o femeie în stop cardio-respirator și un bărbat conștient cu ambele picioare fracturate”, au transmis reprzentanții ISU Argeș.
Din păcate, tânăra nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Şi starea bărbatului s-a agravat și a intrat in stop cardio respirator, în timp ce era trasportat la spital.

Potrivit ISU Argeș, echipajul medical i-a făcut, fără succes, manevre de resuscitare.

Maratonul de alergare montană din Piatra Craiului a fost oprit imediat după accidentarea celor două persoane care au murit.

About The Author

Related posts