Marcel Pavel în lacrimi atunci când și-a invitat mama pe scenă!

Marcel Pavel în lacrimi atunci când și-a invitat mama pe scenă!

Marcel Pavel şi-a petrecut sărbătorile de Crăciun, alături de familia sa. Artistul susține că a avut mereu o legătură deosebită cu mama sa.

Marcel Pavel a oferit un moment emoționant în seara concertului pe care l-a susținut joi, la Circul Metropolitan din București. Artistul a fost aplaudat la scenă deschisă atunci când și-a invitat mama pe scenă și i-a sărutat mâna.

Argentina o cheamă pe femeia care i-a dat viață lui Marcel Pavel. A venit special de la Câmpulung pentru a-și vedea fiul cântând. La un moment dat, atunci când a fost chemată pe scenă de artist, femeia a vrut să îi înmâneze un buchet de trandafiri roșii. Vizibil emoționat, Marcel i l-a oferit înapoi și i-a sărutat mâna, cu dragoste și respect, moment în care mama sa a început să plângă.

La ultimele spectacole pe care le-a avut în București, pe 27 și pe 28 decembrie, Marcel Pavel a cântat alături de frații și sora sa și le-a acordat o atenție deosebită celor doi băieți, Sasha și Richard, semne că își iubește foarte mult familia.

About The Author

Related posts