19.8 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Mare atenție! Surprizele de Dragobete de la Luna Plină în Fecioară!

Alte Știri

Mare atenție! Luna Plină în Fecioară vă poate schimba viețile, vorbesc aici despre nativii din Gemeni, Fecioară, Pești, Săgetător care sunt cei mai afectați în bine sau rău, de influențele acestei lunații. Mai ales că sărbătorim Dragobetele o sărbătoare a dragostei, sută la sută românească, mulți nativi vor avea parte de multă iubire la cote extreme, în perioada imediat următoare. Soarele în Peși trimite Lunii în Fecioară informatii legate de anumite blocaje în viața noastră ce țin de iluzii, credulitate, manipulări din umbră, lucruri secrete, luptă împotriva abuzurilor de orice fel, secrete, spitale, acțiuni sub acoperire, agenți secreți, spiritualitate. Într-un fel, aceste lucruri arată clar că blocajele nu sunt întâmplătoare, poate am ales greșit o destinație, un om, o meserie? Acum suntem “înghesuiți” de către divinitate pentru a înțelege aceste blocaje, abuzuri, lucruri greșite.

BERBEC/ASCENDENTUL ÎN BERBEC

Puteți renunța la un loc de muncă, puteți finaliza un proiect important la locul de muncă ceea ce poate atrage invidia unor colegi. Este cel mai bun timp pentru a începe o dietă evitand astfel excesul în alimentație care vă poate aduce diverse probleme. Sunt posibile anumite venituri suplimentare la locul de muncă, fiți atenți la sănătate. Philomela de mână cu Luna Plină în Fecioară țese un tablou astral ce aduce în lumină adevăruri legate de munca voastră, un șef, un coleg, o vindecare spectaculoasă, secrete, trecut.

TAUR/ASCENDENTUL ÎN TAUR

Pozitiv, entuziasmul și dorința de distracție sunt maxime, este posibil să culegeți roadele unei munci de creație, este posibil să vă bucurați de rezultatele excepționale ale copiilor voștri, este posibil ca persoana iubită să vă impresioneze prin romantismul și pasiunea ei. Philomela de mână cu Luna Plină în Fecioară țese un tablou astral ce aduce în lumină adevăruri legate tine, de iubire, copiii, hobby-uri, distracții, jocuri de noroc, prieteni, bani, astrologie.

GEMENI/ASCENDENTUL ÎN GEMENI

Poate a venit timpul să vă mutați în altă casă, în alt loc sau puteți începe unele reparații la casa în care locuiți. Philomela de mână cu Luna Plină în Fecioara țese un tablou astral ce aduce în lumină adevăruri legate de familie, casă, părinți, afaceri imobiliare, carieră, șefi, putere. Se așteaptă de la voi să dați deoparte oamenii, situațiile și lucrurile care nu mai sunt necesare viitorului vostru.

RAC/ASCENDENTUL ÎN RAC

Puteți primi o veste importantă sau un răspuns mult așteptat deoarece această lună plină este punctul culminant al unor evenimente începute în septembrie 2016. Fiți atenți la conversațiile actuale, ele pot fi importante și pot debloca o situație care părea fără ieșire. Philomela de mână cu Luna Plină în Fecioară țese un tablou astral ce aduce în lumină adevăruri legate de relația cu rudele voastre, cu frații și surorile voastre, străinătate, străini, școală, poate suna telefonul să vă aducă o știre importantă.

LEU/ASCENDENTUL ÎN LEU

Este posibil să pierdeți un loc de muncă dar să găsiți noi modalități de a face bani, este posibil să aveți probleme cu anumiți bani împrumutați, să munciți din greu pentru bani, să faceți cheltuieli neprevăzute care să vă destabilizeze din punct de vedere financiar. Philomela de mână cu Luna Plină în Fecioară țese un tablou astral ce aduce în lumină adevăruri legate bani, valoare personală, credite bancare, banii unei afaceri, banii partenerului de viață, bani obținuți illegal, dormitorul relației voastre.

FECIOARĂ/ASCENDENT ÎN FECIOARĂ

Acest moment astral vă face destul de vulnerabili, apar schimbări frecvente de dispoziție, evenimentele din jur vă pot afecta atitudinea mai mult decât de obicei deoarece există tendința de a personaliza exagerat tot ce se petrece în jurul vostru. Philomela de mână cu Luna Plină în Fecioară țese un tablou astral ce aduce în lumină adevăruri legate de relațiile voastre, partener de viață, asociat, avocat, dușmani știuți. Acum, sunteți premiați sau pedepsiți pentru strădaniile voastre, pentru tot ce ați început în trecut.

BALANȚĂ/ASCENDENT ÎN BALANȚĂ

Este un timp benefic în care sunteți ajutați să renuntați la anumite obiceiuri proaste (fumat, băutură, etc.), poate fi o perioadă în care veți simți mai mult nevoia de a fi singuri, de a vă odihni mai mult, de a dormi mai mult, de asemenea puteți primi în vis anumite răspunsuri și rezolvări la unele probleme grele ale vieții voastre. O chestiune secretă poate fi dezvăluită, o problemă de sănătate ar putea veni în lumină, un proiect profesional se poate încheia în bine sau în rău, o relație secretă iese în lumină. Philomela de mână cu Luna Plină în Fecioară țese un tablou astral ce aduce în lumină adevăruri legate sănătate, trecut, muncă, colegi, șefi, secrete, dușmani.

SCORPION/ASCENDENTUL ÎN SCORPION

Această energie tensionată poate aduce schimbări legate de relația cu un grup, un prieten, sunt posibile și cunoștințe noi. Este un timp în care această lună plină poate lucra ca un spot luminos asupra prieteniilor nesincere, asupra scopurilor egoiste din anumite asocieri. Este o perioadă bună în care puteți obține anumite daruri de la prieteni, puteți obtine o avansare datorită unui prieten, totul se învârte în jurul contactelor sociale. Philomela de mână cu Luna Plină în Fecioară țese un tablou astral ce aduce în lumină adevăruri legate de prieteni, un grup din care faceți parte, politică, bani, protector, iubire, copii, un hobby.

SĂGETĂTOR/ASCENDENTUL ÎN SĂGETĂTOR

Se pot termina relațiile disfuncționale care au legătură cu cariera voastră. Pozitiv, această energie poate aduce o avansare în carieră, o mărire de salariu, o recunoaștere a talentelor voastre, o schimbare a statutului social, vă vede lumea acum. Philomela de mână cu Luna Plină în Fecioară țese un tablou astral ce aduce în lumină adevăruri legate de carieră, viață socială, un șef, o autoritate, familie, părinți.

CAPRICORN/ASCENDENTUL ÎN CAPRICORN

Este o perioadă în care luna plină vă poate aduce câștiguri din afacerile în străinătate, din relațiile cu străinătatea, puteți câștiga o excursie, puteți plănui o călătorie în străinătate. Puteți decide să renuntați la anumite cursuri dar în același timp să doriți, să începeți altele, puteți lua legatura cu un iubit aflat la distanță mai mare față de voi, puteți explora noi orizonturi. Este o luna plină ce vă îndeamnă la transformarea crezurilor voastre, a relației cu divinitatea, cu spiritualitatea. Philomela de mână cu Luna Plină în Fecioară țese un tablou astral ce aduce în lumină adevăruri legate de străinătate, străini, școală, credință, rude, frați și surori, călătorii.

VĂRSĂTOR/ASCENDENTUL ÎN VĂRSĂTOR

Pot apărea noi surse de venit, puteți primi o moștenire chiar și o nouă dragoste. Philomela de mână cu Luna Plină în Fecioară țese un tablou astral ce aduce în lumină adevăruri legate de fel de contracte, acorduri bănești, secrete, bani obținuți ilegal, credite, spiritualitate.

PEȘTI/ASCENDENTUL ÎN PEȘTI

Această Lună Plină este ca un spot luminos asupra partenerului arătându-l așa cum este el, puteți vedea foarte bine problemele existente dar puteți lua și decizia dură de a rupe o relație sau de a o transforma, aveți la dispoziție o energie imensă de a rupe “cordonul ombilical “care vă ține legați de un partener care nu vă face bine. Poate fi și un moment în care să primiți noi propuneri, să refaceți o legătură șubredă cu partenerul de viață. Philomela de mână cu Luna Plină în Fecioară țese un tablou astral ce aduce în lumină adevăruri legate de căsnicia voastră, partener, asociat, avocat, dușman. #CONITA HOROSCOPISTA

Ultimele Știri

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici

GODENI: Primarul Ion Pădureanu, apel disperat pentru localnici: "Dragi cetățeni din Costești și Capu Piscului de o săptămână pompăm apă,...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie